chuť, funguje

chuť, funguje
Vice se potim uz po 10min chuze na páse
Misto pul odmerky jsem zkusila celou citim jehlicky v tele.Ale .ze bych citila energii a nakopnuti na cviceni vysledek nula.Je mi i docela pak soufl .ale zas jsem nic nejedla. A neskutečný prujem po cviceni do hodiny .Proto si po teto davce poprve radsi nic neplanujte.Určitě uz neobjednam vyhozene penize.
Neobjednam k nicemu
Neni dobrej
Vynikajúci produkt
dlhodobo spokojny
Super vyrobek, splnuje ocekavani.
efekt 0
Funguje, více energie, více sexu.
Odporná chuť
Není špatný ale ani vynikajici, zkoušel jsem jich více,ale ze všech mi vychází nejlepší agrezz a budete se divit i Assassin's pump je dost dobrý,ale asi taky záleží na dávce jakou si dáte.
Umělá chuť. Za tu cenu jsou lepší nakopávače.
Příjemné mravenčení
Chuť nechutná
Nakopávač super pokud nemáte chuťové buňky
skvělá chuť
Kope to, šlape to.
Chuť (modrá malina) není úplně pitelná
Je to pecka
Má hodně divnou chut a přijde mi to jako slaný nevím proč už to určitě neobjednám raději něco jinho .
Funguje dle očekávání.
Možná detail, ale "moc práší". Při nabírání suplementu si dávám pozor abych neprášil. Je to jemný prášek a já si pak pěkně zakýchám :-)
Koupím opět.
Chuť , rozpustnost , nástup účinků na 100% i v menší dávce ( opravdu nakopne k vyšším výkonům )
Doporučuji , jsem s tímto produktem velmi spokojená, určitě objednám i příště.
Nejlepší nabíječ, doporučuji všem kteří nemají tímto zkušenosti
Skvělá chuť mírně nabudi
Super nakopávač