Pohádka Recenze Nový domek pro myšku - Petr Horáček (2020, pevná)

Recenze Nový domek pro myšku - Petr Horáček (2020, pevná)

Nové vydání ve velkém formátu s průřezy! Jak může myška dostat velké jablko do svého malinkého obydlí? Nezbude jí nic jiného, než si najít jiné, o něco větší bydlení. Všechny domečky, které cestou potká, ale už mají svého nájemníka. Jak její putování za novým domkem dopadne, to se dozvíte v knížce. Petr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih.

Registrovaný uživatel8. května 2021

Dcera (tři roky) je nadšená, čteme stále dokola. Hezký jednoduchý příběh. V knize jsou krásně udělané průstřihy stránek.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Máme už tři díly o myšce, líbí se dětem i dospělým.

Registrovaný uživatel13. února 2021

Celá knížka je super, je poutavá, krásné barevné obrázky, jednoduchý srozumitelný text, který děti baví, nápaditá grafická úprava. Napoprvé jsme ji četli hned 10x

Žádné jsme nenašli

Super, super, super,už se těšíme na další knížku. Máme snad všechny, které jsou dostupné na našem trhu.!!! Moc panu Horáčkovi děkujeme, co pro děti vytváří!!! Je úžasné jak rozvíjí dětskou fantazii a rozumí dětské dušičce

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Krásná.