autokoberec Recenze Novline Suzuki Vitara 2015- gumové autokoberce

Recenze Novline Suzuki Vitara 2015- gumové autokoberce

Gumové autokoberce od výrobce Novline jsou na míru přesné pro vozy Suzuki Vitara vyrobené od roku 2015. Mají k dispozici zvýšený okraj po celém obvodu a spolehlivě zabraňují pronikání nečistot do interiéru automobilu. Zvýšený okraj ocení řidiči především v deštivém nebo podzimním počasí. V zimě gumové autokoberce zadržují z bot odtávající sníh a na jaře během oblevy chrání původní podlahu…
Porovnat ceny 999 Kč

paolo27. května 2025

přesně sedí,jsem mile překvapen se zadními koberečky přes střední panel

100% spokojen

lpzeman25. prosince 2024

Splňují vše, co jsem od gumových koberců v autě očekával - záchyt nečistot a vody z bot.

Doporučuji, včetně ochoty a vstřícnosti firmy a pracovníků, a o jak v centrále v Liberci, tak v prodejně v Praze.

Katerina28. května 2024

Přesně sedí. Velké plus je, že u řidiče zakrývá i část vedle spojky a s přiloženou sadou jsem bezproblému udělala 2 dírky a koberec tak zafixovala proti posunutí.

Kupovano na Vitaru 2023 a sedí perfektně a i dobře vypadají.

halateplice4. května 2024

Sedí a není cítit gumou

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

perfektně sedí

Registrovaný uživatel20. června 2022

V zakoupeném AT chyběly gumové koberečky, proto jsme je dokupovali. Zde koupené jsou z velice příjemného materiálu, oceňuji i ochranu pedálu a v zadní části předělu mezi prostorem pro nohy.