Slovenština, počet stran 1270, rok vydání 2012, pevná / vázanáDruhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel.
Informace o Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach - Konrád Kendík
Popis
Druhé vydání této knihy je podstatně rozšířené a doplněné o více než 200 receptur. Kniha obsahuje autorizované receptury podle Slovenských technických norem a právě podle těchto receptur lze vytvořit cenové kalkulace na všechny druhy jídel. Receptury jsou připravovány ve dvou hmotnostních skupinách a uživatelé receptur se musí rozhodnout, podle které hmotnostní skupiny budou pokrmy připravovat. Při volbě hmotnostní skupiny je třeba mít na zřeteli složení klientely, jakož i cenové relace základních surovin používaných k přípravě pokrmů.