Vodovodní baterie Recenze Novaservis Metalia 57 57920/1,0

Recenze Novaservis Metalia 57 57920/1,0

Vodovodní baterie METALIA jsou českým výrobkem, který si svojí spolehlivostí, příznivou cenou a atraktivním designem získává mnohé zákazníky a odvážně konkuruje renomovaným zahraničním značkám. Tyto baterie jsou předurčeny pro domácnosti, stavby i developerské projekty. Baterie jsou osazeny odolnou a bezpečnou ovládací keramickou kartuší KEROX. .

jarda.janula16. srpna 2025

Ovládání s výstupky je super. Nebudou vadit mokré ruce a jde zlehka.

Zatím čeká na montáž, ale na první osahávání vypadá dobře. Jsem zvědav jak se projeví dlouhá záruka.

pesekstanda20. dubna 2025

Teplá voda teče rychleji Teplota vody nekolísá

zapletal21. října 2024

kvalitní výrobek, spolehlivý, vzhledem k tomu, že se jedná o vanovou baterii, tak je v používání několikrát denně

vabez.vabez18. června 2024

Lehký chod pák, výborná regulace teploty i průtoku vody, oproti jiným bateriím je páky za co uchopit.

Nahradil jsem předchozí termobaterii koupenou v řetězci a je to obrovský rozdíl. Doporučuji.

Registrovaný uživatel20. května 2023

Pohodlná obsluha

Toto je už třetí baterie,jako jediná má tvarované kohouty pro pohodlné ovládání.

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

tento výrobek jsem již měl a byl jsem s ním spokojený, po sedmi letech se rozbil

Fleg 6516. ledna 2023

Pěkný design

Mám několikaletou zkušenost s používáním této baterie. Opakovaně se láme plastový díl v aretaci teploty.. Při jeho výměně jsem zjistil, že plastová červená zarážka teploty a celý mechanismus je řešena dosti fórově. Láme se červené tlačítko a Ó kroužek pod ním. Výměnu provede i středně šikovný kutil, ale proč to dělat, že?

Registrovaný uživatel13. září 2022

volba sprchy pouštěním vody nahoru, vany dolů má páčky - přehled o nastavení a snazší ovládání

funguje dobře - mám stejný model už dva roky

Registrovaný uživatel5. dubna 2022

Pěkný vzhled Prozatím má velmi plynulý chod pák Přijatelná cena oproti některým jiným bateriím

nenašel jsem žádné zápory

Registrovaný uživatel7. května 2021

Dobře ovladatelná Potřebovala bych jí ještě v kuchyňském provedení.

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Český výrobce, slušná cena, solidní vzhled. Dobrá funkčnost, používám při sprchování každý den...

Nemá zatím nedostatky

Viz předchozí - klady

Registrovaný uživatel28. února 2021

Dobře se ovládá i při kluzkých rukou Funguje mi spolehlivě již několik let, proto jsem kupoval další i pro rodiče.

Za dobrou cenu slušný výrobek

Registrovaný uživatel23. února 2021

I při relativně velkém zakolísání tlaku (sepne čerpadlo) je teplota téměř stabilní.

j.hlavacek31. července 2020

Funkčnost Cena Snadná ovladatelnost i namydlenou rukou - což není u mnohých termostatických baterií zrovna snadné - hladké prvky kloužou. Volba sprchy či vanového výtoku jedním ovladačem

Hrany mohou být možná nebezpečné pro malé děti

Hezká funkční baterie za únosnou cenu