Vodovodní baterie Recenze Novaservis Ferro 70710

Recenze Novaservis Ferro 70710

Vodovodní stojánková baterie Novaservis Ferro 70710 je konstruovaná pro dřez a je vybavena elastickým ramenem. Baterie je vybavena inovativním systémem vypouštění vody, který je zcela flexibilní a umožňuje libovolně pohybovat vyústěním do všech směrů nebo s ním otáčet o 360°. Výjimečnost tohoto systému vyplývá ze samotného zpracování baterie. Hubice je složená ze tří různých vrstev, přičemž…

Josef Z.1. října 2025

perfekní

Registrovaný uživatel5. září 2025

Výdrž materialu i funkcnost ( pouzivam tento model mnoho let v různých kuchyních) Barevny design

Varianta modrá/chrom
Registrovaný uživatel15. července 2024

Dobrý výrobek

Varianta stříbrošedá/chrom
m.re7. dubna 2024

Krasny design Baterie je zatim velmi nova, ale kazdopadne provedeni vypada velmi kvalitni

Zatim zadne, mozna jen velmi kratka hadice. Coz samozrejme muze byt problem jen v moji kuchyni.

Varianta mátová/chrom
bajtu26. března 2024

Masívní tělo baterie,keramická kartuš a precizní provedení. Je to nejčastěji používaná baterie v domácnosti a pevně věřím,že vydrží spoustu let v bezvadném stavu.

Registrovaný uživatel14. března 2024

Menila jsem baterie v celem byte, cili 3. Na drez jsem vybrala po nekolika mesicnim rozhodovani, hledani, mereni a vybirani prave baterii ferro od Novaservis s flexibilnim raminkem, barva bezova. Baterie je naprosta pecka, a zvazuji jeji nakup v bile/chrom rovnez do koupelny na umyvadlo. Lehounke ovladani tičkove paky, plynula regulace teple, studene. jednim prstem. Proud z perlatoru pekny silny nikde neprska okolo. Upevneni snadne. Puvodne byla vytahovaci sprcha se zavazim pod kuchynskou deskou, a tohoto systemu jsem se chtela zbavit a nahradit ho novym modernim jednodussim. A to se vyvojarum opravdu povedlo. ;-), sprska na salaty se da dokoupit a nasroubovat v pripade potreby na flexibilni raminko. zavit je totozny.

S koupi baterie ferro novaservis s flexibilnim raminkem jsem spokojena. Doporucuji.

vilimmilan24. března 2024

Sopokojenost

Varianta červená/chrom
jan1. března 2024

Velikost výtokové hubice umožňuje použití i pro natáčení větších nádob, kbelíků, vaniček a dalších. Možnost nastavení výtokové hubice jak stranově tak výškově. Snadná instalace. Jednoduché ovládání.

Poměrně krátké přívodní hadičky. Někdy, zejména když jde o náhradu již použité baterie jiného typu, je potřeba použít prodloužení (3/8" M-F).

Zajímavá a praktická vodovodní bateri s nastavitelnou hubicí za rozumnou cenu..

Varianta žlutá/chrom
petrbarton26. února 2024

baterie se da otocit jakkoli a drzi tvar. Po mesici pouzivani jsme z ni stale nadseni

Registrovaný uživatel20. září 2023

Super, pohyblivý, elegantní. Jsem moc spokojená.

Registrovaný uživatel13. září 2023

Hezká a praktická

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Vyhovuje ve všech směrech

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

Mám již doma dvě mohu pouze doporučit . POHODA !!!!

Varianta bílá/chrom
Registrovaný uživatel16. prosince 2022

Zatím jsem spokojená. Se sprchou se lehce pracuje.

Museli jsme řešit delší hadici - prodloužení na přívod vody.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Ovládání chodí hladce, výtok drží nastavený tvar a v černé i dobře vypadá.

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

Velmi praktická baterie s ohebným ramínkem

Registrovaný uživatel29. listopadu 2022

Zatím klady

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Vypadá pěkně, zatím krátká doba na hodnocení.

Další baterie bude dárek.

Varianta zelená/chrom
Registrovaný uživatel30. října 2022

koupil jsem stejnou baterii před půl rokem ale od jiného výrobce. Baterie při používání nešla, plynule ale přeskakovala a proto nešel seřídit požadovaný proud vody. Přesný opak je Vaše baterie která má plynulou regulaci jak průtoku ta teploty vody. Baterie je využívaná několikrát a je bez problému. Dík

O nedostatcích zatím nevím, používám ji 2 dny.

Varianta bílá/chrom
Registrovaný uživatel20. října 2022