Pánské termo ponožky Recenze Northman Trek Silver Merino Light vínové

Recenze Northman Trek Silver Merino Light vínové

Turistické merino ponožky Northman Trek Silver Merino Light jsou vyrobeny ze speciálního antibakteriálního vlákna X-Static, které obsahuje stříbro. Vlákno bylo testováno na více než 260 praní, aniž by došlo ke snížení antibakteriální účinnosti. Antibakteriální vlákno doplňuje tenké italské polyamidové vlákno, které se nachází ve vrchní části ponožky. Díky tomuto vláknu je ponožka vysoce odolná…

SvětBěhu
Odborná recenze
SvětBěhu

Dvě novinky z nabídky české značky NORTHMAN jsme měli možnost otestovat v období končícího podzimu a nastávající zimy. Ponožky vyrobené v podhůří Jeseníků jsme i díky brzké pořádné sněhové nadílce mohli vyzkoušet v opravdových zimních podmínkách.

Více na SvětBěhu
martina25. října 2025

- sedí na noze a ani se během chůze nehnou - jsou teplé - příjemný materiál - puchýře se zatím neobjevují - sají pot

Nožky jsou jako v bavlnce:-) Moc mě překvapily a zatím jsem s nimi maximálně spokojená.

Varianta 39-41
okvap7511. února 2025

Perfektně sedí, pocitově moc příjemné.

Kupoval jsem již před časem, po asi půlročním testování jsem dokoupil další barvy pro sebe a velikost pro děti. Na začátku léta projdou velkou zatěžkávací zkouškou a věřím, že projdou by výbornou.

Varianta 42-44
milos.slezak15. listopadu 2024

Dobře sedí, skvěle se nosí i delší dobu,

Varianta 42-44