Funguje je jak má
Dohledávačka nabízí nadstandardní výkon a bohaté příslušenství včetně odolného pouzdra a výměnných krytů. Poskytuje skvělý výkon v extrémních podmínkách. Vydrží až 30 minut v hloubce 1 metru. Nemusíte se tak bát dohledávat vaše nálezy v potocích, rybníkách nebo bahnitém terénu, dešti atd.
Porovnat ceny od 2 470 Kč5 | 57x | ||
4 | 11x | ||
3 | 1x | ||
2 | 1x | ||
1 | 0x |
Funguje je jak má
Zatím nevím. Je to dárek
snadná ovladatelnost,dobrý dosah ,osvícení....
jsem s dohledávačkou velice spokojen,po devíti letech jsem si ji zakoupil znovu....
Rychlost a flexibilita
Superdetektor
Výkon cena
Naprostá spokojenost za tu cenu super!!!
Jen je víc hlasitější, ale jdou zapnout vybrace, tak to mám na vybracich.
Dohledávací detektor naprosto přesný a spolehlivý. Již pomohl v praxi. Detekuje naprosto přesně i ty nejmenší předměty.
Spolehlivost. Přesnost při dohledávání. Jednoduchá obsluha. Dovolím si napsat, TOP na našem trhu. Vřele doporučuji.
dobře dohledává
mohu si měnit citlivost
dobrá výdrž
docela dobrý dosah asi 6cm-7cm
Vhodný doplněk k detektoru Nokta, solidní parametry za slušnou cenu.
Prostě dobrý kup.
Váha funkce velikost dosah
Vypadává z pouzdra není nabíjecí
Dobrá dohledávačka
dobrý poměr cena / výkon
jednoduché ovládání
splňuje to k čemu je určen
lehký okamžitě reaguje je super
Spolehlivý, osvědčený obchod. Co dodat...Snad jen rychlé dodání zboží.
Všechno OK. Rychlé dodání zboží.
Jsem spokojený a výrobek splnil mé očekávání
od nokty jsem koupil před lety dohledávačku a byl jsem velmi spokojen,proto jsem se rozhodl pro koupi novější model.
dohledávačka od nokty porovnáním s jinými má lepší vlastnosti, začíná pípat nejdále od předmětu.
Výborná citlivost
Lehká
Kryt součástí baleni
Vodotěsnost
LED prosvícení
Malý zápor, občas mačkám tlačítka při hledání
Použil jsem Noktu 1x takže zatím nevím, ale věřím a zdá se že dobrý,, ovládání i ten dosah.
jednoduché ovládání je velice kvalitní za účelem jeho použití.
Vánoční dárek,který potěšil. Další klady očekávám v terénu.
Nemám možnost srovnání
Palec nahoru poměr cena a výkon