Recenze Nokian WR Snowproof 215/60 R16 95 H

Prémiová zimní pneumatika Nokian WR Snowproof je určena pro osobní vozidla, která zajistí bezstarostnou jízdu na všech zimních silnicích. Užijte si naprostou kontrolu nad řízením, maximální bezpečnost na zimních cestách a vyvážené jízdní reakce ve všech podmínkách – od sněhu přes sněhovou břečku, až po mokrou vozovku. Pneumatika zajišťuje prvotřídní přilnavost, vyvážené jízdní reakce,…

3 recenze

Registrovaný uživatel3. února 2022

Mám na nich najeto cca 3 tis. km. Vypadá to, že na mokré vozovce drží dobře, při nečekaném najetí do rozbředlé vrstvy sněhu s namrzlým podkladem (v rychlém pruhu na německé dálnici) se také podařilo postupně dobrzdit na "normální" rychlost, tak snad dobrý :-)

Malinko hlučnější než letní, ale ve srovnání s dalšími zimními, jsou tyto poměrně tiché, snesitelné. Za mě spokojenost.

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

S pneu této značky mám skušenost již letitou,auto je stabilní,dobře sedí na silnici.

Bezva jízda.