Zimní osobní pneu Recenze Nokian WR D4 205/55 R16 91 T

Recenze Nokian WR D4 205/55 R16 91 T

Zimní osobní pneumatika Nokian WR D4 se chlubí vytříbeným a funkčním dezénem a označením B v přilnavosti na mokru na evropském energetickém štítku, což z tohoto pláště činí velmi bezpečné obutí v proměnlivých středoevropských podmínkách v zimních období. Osobní pneumatika je určena nejen pro středně velká a vysokovýkonná vozidla, ale také pro elektrické a hybridní vozy. Klíčové vlastnosti -…

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

Příznivá cena (obzvláště co se poměru ceny/výkon týče) Výborné jízdní vlastnosti (pro normální ježdění) Velice tiché při jízdě (dokonce tišší než jejich letní sourozenci Nokian Wetproof)

Krátká životnost

Kupoval jsem je před čtyřmi lety a byl jsem spokojen, proto jsem si je pořídil znovu. Mezitím jsem sice vyzkoušel i gumy od konkurence, které mi byly doporučeny od známých, jak jsou úžasné, ale to bylo pokaždé jenom zklamání. Koukal jsem na srovnání s jejich nástupci (Nokian Winterproof) a byl jsem v šoku, že je to změna k horšímu. Pokud je tedy budou vyrábět i za čtyři roky, tak do nich půjdu pravděpodobně znovu.

Registrovaný uživatel8. května 2022

perfektní zimní pneu

Registrovaný uživatel1. října 2021

Špičková pneumatika na sníh i na mokro za rozumnou cenu Finové vědí jak na to! Na zimu bych neměnil!

Registrovaný uživatel13. září 2021

cena,veimi dobré voda,sníh

Registrovaný uživatel14. února 2021

Jsou to nejlepší pneumatiky co znám, jezdím je už po několikáté a doufám, že se budou vyrábět ještě dlouho. Na asfaltu trošku hlučnější, ale ve sněhu úžasné. Ježděny i v alpách a bez řetězů jsem všude vyjel (VW Golf variant 2.0Tdi s DSG)

Registrovaný uživatel7. února 2021

Výborné na sněhu a mokré silnici

Registrovaný uživatel12. prosince 2017

Pneu pořizuji jedině Nokian a zatím naprostá spokojenost i tento model mě nezklamal. Nyní mám Nokian WR D4 na VW Touran a na jízdu super.