Zimní osobní pneu Recenze Nokian WR D4 165/70 R14 81 T

Recenze Nokian WR D4 165/70 R14 81 T

Zimní pneumatika Nokian WR D4 byla vyvinuta přímo pro zimní počasí střední Evropy. Šípový dezén a speciální směs pneumatiky zajišťuje mimořádnou přilnavost, maximální komfort a pohodlnou ovladatelnost i při vysokých rychlostech v náročných zimních podmínkách. Osobní pneumatika je určena nejen pro středně velká a vysokovýkonná vozidla, ale také pro elektrické a hybridní vozy. Klíčové…

Registrovaný uživatel16. listopadu 2022

Spolehlivé pneu na zimu. Kupuji na zimu jen Nokian

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Skvele na snehu, na lede tez oproti barumkam lepsi.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Tiché Drží stopu

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Používám tyto pneumatiky již několik let. Nokian WR D4 splňuje moje představy o zimní pneumatice, dobrý záběr ve sněhu, dobře sedí na mokré silnici. Používáme tyto pneumatiky na Octavii Scout a Fabii. Spokojenost s pneumatikou i cenou.

Nevím, možná trochu hlučnější, ale to je subjektivní hodnocení, stejně mám puštěné rádio :-)

Už mám několikátou sadu a pokud se neobjeví něco lepšího za přijatelnou cenu, koupím zase tyhle.