Zimní osobní pneu Recenze Nokian Snowproof 2 SUV 215/60 R17 96 H

Recenze Nokian Snowproof 2 SUV 215/60 R17 96 H

Pneumatika Nokian Snowproof 2 SUV je přizpůsobena potřebám výkonných a vysokých SUV. Snowproof 2 SUV nabízí prémiovou zimní přilnavost, zejména na sněhu. Nejdůležitější vlastností pneumatiky je bezpečnost ve všech zimních podmínkách, která tak zaručuje vynikající výkony na sněhu, sněhové břečce a mokru. Rozměry pneumatiky na obrázku nemusí odpovídat nabízenému výrobku.

lubomir.soukop14. listopadu 2025

Tichý provoz, báječně sedí na vozovce.

Trošku vyšší spotřeba paliva, což je ale u zimních pneumatik normální.

Příznivý poměr cena/výkon.

radovan-vesely11. listopadu 2025

Zatím ještě nenastaly podmínky (zimní), abych mohl pneumatiky ohodnotit. V současném počasí není žádný problém.

Iva3. listopadu 2025

skvělý poměr kvalita x cena

nenalezla jsem

madarovak24. října 2025

Od dnešního dne začínám testovat pneumatiky.

začínám testovat pneumatiky. V brzké době odjíždím do Nízkých Tater a tak zjistím jejich klady či zápory.

star.janina313. října 2025

Mnou osvědčená značka již několik let, která neztrácí kvalitu. Fungují na 100%. Jsou odolné a mají vysoký nájezd. Za mně super a cena přijatelná.

Registrovaný uživatel17. září 2025

100% spokojenost, poměr cena výkon

pavel.sieger10. března 2024

Zachránily mi auto při smyku. Doporučuji.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Dobře sedí a splňují to co se o nich píše