Zimní osobní pneu Recenze Nokian Snowproof 2 205/55 R16 91 H

Recenze Nokian Snowproof 2 205/55 R16 91 H

Nokian Snowproof 2 představuje pneumatiku určenou pro zimní sezónu. Může se pochlubit speciálními bezpečnostními prvky pro mokré a suché silnice i silnice pokryté sněhem a sněhovou břečkou. Pryžová směs pneumatiky obsahuje vysoký podíl siliky, který zesiluje přilnavost pneumatiky za mokra. Rozměry pneumatiky na obrázku nemusí odpovídat nabízenému výrobku.

krystof.tomasek334. prosince 2025

výborná pruchodnost sněhem ovladatelnost mokro/sníh nijak extra hlučné poměr cena/výkon

nemám co bych vytkl

Po zkušenostech s řadou SnowProof1 které fungovali vyborně, jsem zakoupil novější generaci 2 a nemám co bych vytkl. Vyborné vlastnosti na sněhu, vyzkoušeno jak na čistě přením náhonu tak na 4x4 haldex a projede nesmysl. Při dešti i sněhu vyborná ovladatelnost vozidla. Za mě vyborný poměr ceny i výkonu. Mám zkušensti s premiovými značkami i se střední řadou a Nokian vede ve všech ohledech.

drkozel.drkozel24. listopadu 2025

Jeden z mala dodavatelu, ktery byl schopny garantovat a skutecme dorucit made in finland a ne made in romania. Letama osvedcena guma, na snih a zimni sajrajt skvela...

fanapleva20. listopadu 2025

ověřená kvalita

Super pneumatiky v dokonalém poměru cena / výkon

melnyk123.rm.rm24. října 2025

Pracujete super

pavel.frankl24. října 2025

prodány pneumatiky nokian 225/55R16 vyrobeny,33 týden rok 2023 za 2600Kč kus ,styďte se Frankl

peetrn16. ledna 2025

Vynikající v záběru, komfortní jízda.

Pavel7. ledna 2025

Dobře drží do zatáček,na sněhu i na mokru taky v pořádku Plní účel

vlk6. prosince 2024

zatim na novem snehu dobrý

klein5. prosince 2024

odpovídají vozidlu spolehlivost každý den

pavelhanous15. listopadu 2024

ujeto 100 km , zatím v pořádku , nehučí

janka.hac11. ledna 2024

Značku Nokian kupuji už několik let. Jsem velmi spokojená.

jirka02819. prosince 2023

Drží jak na vodě, tak v břečce a na sněhu jsou jak doma. Jedním slovem úžasné. Mám je poprvé a zakoupím opět.

100%kvalita. Na Vašem e-shopu již druhý nákup a naprostá spokojenost.