Celoroční osobní pneu Recenze Nokian Seasonproof 185/60 R15 88 H XL

Recenze Nokian Seasonproof 185/60 R15 88 H XL

Prémiová celoroční pneumatika určená pro osobní vozidla. Pneumatika Nokian Seasonproof je ideálním řešením pro řidiče, kteří chtějí dát sbohem sezónním výměnám pneumatik a zajistit si bezpečnou a bezstarostnou jízdu po celý rok. Nokian Seasonproof je spolehlivá a bezpečná celoroční pneumatika pro zimní vozovky pokryté čerstvým či rozbředlým sněhem se špičkovými výkony a vynikající kontrolou…

zdenekvelky20. ledna 2024

Sedí na ledu i sněhu,mokru.Mohu doporučit.Kvalitní pneu,velká spokojenost...

Registrovaný uživatel28. září 2022

Kupováno již třetí sada. Skvěle vyvážené vlastnosti na léto i zimu. Tiché, skvělé na vodě i sněhu a nadprůměrné ve vysokých rychlostech. Přechod z kombinace Barum, a nokiany jsou v létě výrazně lepší než bravuris a v zimě výrazně lepší než polaris. Vysoký nájezd cca 70 tis km. Zatím nejlepší pneu co jsem vyzkoušel. Nízký valivý odpor s nízkou spotřebou a nízkou hlučnosti. Bydlím v podhůří Šumavy 600 mnm a celoroční pneu mají výhodu že mě nepřekvapí změny a výkyvy počasí a jiné jízdní vlastnosti při přezouvání. Na horách jsou celoroční pneu nutnost. Vhodné i na SUV do terénu.

Škoda že jsem je neobjevil dříve

Za mě nejlepší pneu současnosti. Skvěle vyvážené vlastnosti na léto i zimu. Na offroadech výtečné i v terénu mimo hlubokého bahna, v něm se zalepí.

Registrovaný uživatel18. září 2022

Celoroční používání

Po prvé vlastní výběr a vysoká kvalita výrobku jak na rychlost tak i nazátěž PLNÉ VYHOVUJE

Registrovaný uživatel1. září 2022

Zatím hodnoceno za silného deště. Perfektně drží stopu, při rychlém a nouzovém brzdění sedí.

Vše OK, pneu tiché. Jsme zvědav jak na sněhu.

Registrovaný uživatel9. července 2021

Jsou lepší v nájezdu km a kvalitnější směs na celoroční provoz. Jezdím často. Finské pneu mi doporučil syn,najezdí ročně 30-40 tisíc km.

Není co řešit!