Celoroční osobní pneu Recenze Nokian Seasonproof 1 205/55 R16 94 V XL

Recenze Nokian Seasonproof 1 205/55 R16 94 V XL

Nokian Seasonproof 1 je celoroční pneumatika pro osobní vozidla. Je vhodným řešením pro řidiče, kteří chtějí dát sbohem sezónním výměnám pneumatik a zajistit si bezpečnou a bezstarostnou jízdu po celý rok. Nokian Seasonproof 1 je vhodná pro zimní vozovky pokryté čerstvým či rozbředlým sněhem. Může se pochlubit dobrými výkony a solidní kontrolou nad vozidlem i v letních podmínkách.

maximpetr20. října 2025

Jsou skvělé, to nemůžu říct, protože je ještě nemám na autě ale zatím jen v garáži. Voní ale hezky ;-)

prosil.v11. května 2025

Vynikající a velmi tiché pneu na sněhu i na vodě a opravdu se velmi pomalu sjíždějí.Mám je už na druhém autě a mohu doporučit.

Hodně dobré pneu za hodně dobrou cenu.

jara.val21. března 2025

Dle recenzí

2roko211. října 2024

Zatím žádné problémy, ale uvidíme co na sněhu.

mija5828. dubna 2024

Mam najeto 2000km zatím super i ve velkém dešti .Skusil jsem to.Sedí ani se nehne a je tichý.Deně .

Petr14. března 2024

Zatím nejlepší celoroční pneu, které jsem vyzkoušel. Velice tiché, skvěle drží v létě na dálnici jako v zimě na nesolené okresce. Kupovaná již 3 sada. Lepší vlastnosti v létě než barum bravuris a v zimě násobně lepší než barum polaris 5. Výhodou jsou skvělé vlastnosti bez ohledu na roční období, bydlím na horách a nic jiného než seasonproof už bych si na auto nedal.

Škoda že jsem je neobjevil dřív

Vhodné pro každého kdo nechce být překvapen žádným počasím na cestách.