Letní osobní pneu Recenze Nokian Powerproof 225/45 R17 91 Y

Recenze Nokian Powerproof 225/45 R17 91 Y

Pneumatika Nokian PowerProof má výborné jízdní vlastnosti při vysokých rychlostech, vynikající přilnavost na mokru, přesné řízení a dobrou ovladatelnost. Pneumatika má také vysokou odolnost proti aquaplaningu. Rozměry pneumatiky na obrázku nemusí odpovídat nabízenému výrobku.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Za sebe můžu říct, že jsem nadmíru spokojen . Absolutně o pneumatikách nevím . Tiché , a co teprve když se začnou při silném dešti se zalívat vyjeté koleje . Drží jak pribite.Auto má 100% jistotu . Předtím jsem měl Barumky . Nerikam , že byly špatně Ale nokiany jsou jiný level !!!!

Registrovaný uživatel29. července 2022

cena, zatím jsem toho moc nenajel , ale zdají se v pohodě

vyrobeno v Rusku

Trochu mě překvapilo, že když jsem dorazil do pneuservisu bylo mě tam řečeno, že ty gumy jsou špatné. Mají vysokou reklamovatelnost, a že mají zakázáno je prodávat. Údajně mají vysokou obvodovou házivost z čehož vyplívá, že je nemožné je pořádně vyvážit. Vyvažovačka všechny pneu vyhodnotila, jako vadné házivost +-140Nm( v normě je do 80Nm). I tak jsem si je dal na auto s tím, že je vyzkouším a zatím spokojenost. Nic negativního zatím nepozoruji tak doufám, že to tak i zůstane...

Registrovaný uživatel26. července 2022

perfektní letní pneu, mám na BMW 325 a naprstá spokojenost. V zatáčkách jak po kolejích, stojí na místě a naprosté ticho. Spotřeba oproti starším pneu co jsem měl klesla o 0,5 litru, takže za mě super koupě.

koupím znovu, pokud budou, nebo nástupce

Registrovaný uživatel27. června 2022

Cena, dobře sedí i na mokru.

Trochu hlučnější.

Kvalitní a bezpečná.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Zkušenost se značkou, výborný poměr ceny/kvality.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Tiche Drzi dobre na mokru Dobra cena

Registrovaný uživatel27. května 2021

Skvele drzi na mokru a hezky tichoucke na suchu..

Registrovaný uživatel24. května 2021

Najeto jen 100km (obuto na Octavia III), ale zatím se zdá být vše ok. Kvalita ok, asymetrický vzorek (stačí dodržet outside-inside na pneumatice a nemusíte řešit směr rotace). Tichá a drží v zatáčkách. Vyrobeno v Rusku

Registrovaný uživatel17. května 2021

Drží jak na suchu tak na mokru..

Registrovaný uživatel20. března 2020

super nejlepsi