Mobilní telefon Recenze Nokia Asha 300

Recenze Nokia Asha 300

Nokia 300 Asha v tmavě šedé barvě. Telefon kombinuje dotykový 2,4" displej s klasickou klávesnicí. Je vybaven rychlým 1GHz procesorem a 5MPx fotoaparátem. Disponuje širokou možností připojení přes 3G nebo Bluetooth.

3 recenze

Mobilenet
Mobilenet

Mobilní telefon Nokia 300, známý rovněž s přívlastkem Asha, by se mohl směle zařadit mezi hojně prodávané modely finského výrobce. Zařízení kombinující klasické ovládání s dotykovým zaujme rychlým 1GHz procesorem, podporou sítí 3G a uživatelským prostředím S40. Stačí to k úspěchu?

Více na Mobilenet

Podařený rezistivní displej

Přítomnost 3G

Design a barevné provedení

Poměr cena/výkon

Zadní kryt (může jít o vadu kusu)

Fotoparát nemá LED diodu

Absence Wi-Fi

Chybí multi-tasking

Fotoaparátu chybí autofocus

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nokia 300 je levnější variantou dotykové klasiky C3-01. Je více plastová, chybí jí Wi-Fi a kromě klávesnice se ovládá na rezistivním displeji.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nokia Asha 300 je jedním z nových dotykových finských telefonů, disponující zároveň i klávesnicí. Recenze telefonu Nokia Asha 300 vás seznámí s nejdůležitějšími přednostmi a naopak i nešvary telefonu, jehož cena se vzhledem k výbavě zastavila na hranici tří tisíc korun. Nejen majitelé Nokie 6300 by měli zbystřit, je tu potenciální náhrada.

Více na
Registrovaný uživatel16. prosince 2016

nejlepší mobil

Varianta černý
Registrovaný uživatel28. října 2016

Nokii ashu 300 mám již dva roky je to strašnej držák všechno vydřží každý den mi min. 2 padá Doporučuji.

Registrovaný uživatel3. prosince 2014

Ten telefon nedoporučuji. Moje vlastní zkušenost, po půl roce přestal fungovat dispej. Závada byla ostraněna. Po dalším půl roku stejná závada.Velká škoda - značku Nokia jsem vždy upřednostňovala,ale nyní nevím...nevím.

Registrovaný uživatel11. dubna 2014

Dobrý den jsem nespokojená, mobil je vizualně krásný mám červený, ale je již za 2.měs. po 3.v opravě. Jak jsem zjistila je to nejvíce poruchový mobil. Musím si koupit jiný. Míla