Mobilní telefon Recenze Nokia 6300 4G

Recenze Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G je navržena tak, aby díky procesoru Qualcomm Snapdragon 210 a odolnému vnějšímu provedení držela krok s vaším kalendářem. Zůstaňte ve spojení se všemi, které máte rádi, díky aplikacím WhatsApp a Facebook. Držte krok se svými oblíbenými youtubery a najděte nejlepší cestu s Mapami Google – rychlejší zážitky s rychlým 4G. Pomocí Asistenta Google navíc můžete snadno hledat odpovědi,…

Registrovaný uživatel17. září 2023

výdrž baterie malé rozměry poměrně rychlé reakce (na to že je to KaiOs) hot spot výborně rychlý rychlé meny (bohužel přednastavené a nejde změnit) na hlavní obrazovce synchronizace google kontaktu a emailu lepší webový prohlížeč

Odmítají se načíst google kalendář události. jen se synchronizují nové - z telefonu na google.. Vyzkoušel jsem aplikaci Greg - ta uměla jen jednou načíst a od té doby padá.. mapy stále neumí navigovat v reálu - ale jen najít trasu a poté ji sledovat a překlikávat se z bodu na další bod.. škoda. Stará 6300i to už s externím GPS uměla v roce 2009 KaiOs není pořád doladěn. je prostě pomalý a seká se kontakty jsem musel vyčistit pod 1000 páč víc mi jich nenechal synchronizovat

Opět záleží na tom co očekáváte. Pokud chcete mít na větší agendu smart phone/PC doma - a venku nebo na zahradě, být jen v obraze, že se něco děje a přitom neustále nebýt na nabíječce - je toto ideál volba. Osobně jsem do teď používal 8110 4G banán. Ten byl od začátku se sekající, ale vše co jsem potřeboval (google kontakty, kalendář a emaily, plus whatsapp) fungovalo sice opožděně, ale dalo se. Po letech používání, se ale přestaly synchronizovat kontakty a napsat slovo bylo pro vyzenované povahy. Ani koupě nové baterie, nevyřešila malou výdrž. Proto jsem se rozhodl zkusit 6300 4G. Kdysi byl můj nejoblíbenější telefon 6300i což ano - je to smutné, ale je to tak - stále tomuto telefonu nemůže konkurovat tato nokie ala 6300, ale přeci jen o dost mladší? Je to tak. Je pomalá (i když svižnější než předchozí 8110 4G). Má lepší prostředí, umí všechno co nutně potřebujete se dozvědět na procházce se psem, a nejnutnější vyřídíte. zbytečnosti doma na kompu. Takže i přes ne uplně wauuu efekt nakonec spokojenost. Škoda, že mapy ještě neumí opravdu sami navigovat. kalendář se na mě zlobí nevím proč a odmítá zobrazit jakýkoliv z mých google kalendářů, ale v aplikaci webového prohlížeče případně kalendář otevřu. Ostatní jede pěkně. Aplikací je víc a víc a tak se člověk nenudí. čtečky eMobi knih fungujou pěkně. YOUTUBE aplikace lepší než byla. čtečky qr kodů super. spousta kravinek okolo.. takže není co dodat.. pokud nechcete/a nemusíte (platby mobilem, kartičky, virtuální parkování apod.) všude sebou tahat smartphone a nebo chcete mít záložní druhý tel - doporučuju.. Hotspot jede jedna báseň.

Marek Mikulášek31. března 2022

- zbytečně komplikovaný - nelze nastavit hlasitost příchozí SMS - nelze nastavit jiný zvuk SMS - přestože jsou zamčené klávesy, dělá neustále snímek obrazovky - budík nezvoní v nastavenou hodinu

Měla jsem již několik klasických telefonů, ale tento nemá konkurenci. Nesplnil vůbec nic. Chtěla jsem kontaktovat Nokii, ale nekomunikují v češtině. Takže mi pouze napsali: "Napište nám v angličtině." NOKII UŽ NIKDY.

Jenda13. června 2021

nesrozumitelný ,nepřehledný ,nelogický, sekají se hodiny někdy stojí i jeden a půl hodiny než se srovnají.Reklamace neuznána, vše je prý v pořádku. Je to šmejd.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

cena, a iluze osvědčené původní 6300

tento telefon pyšnící se původním názvem suprové nokie má totálně překopané ovládání které se chová nelogicky, nemožnost nakofigurovat ovládací rámeček , po zamční telefonu a znovu odemčení se nenavrací do základního menu ale zůstane tam kde jste ho zanechali( klidně v půlce telefoního seznamu) to ovládání je fakt nahlavu , není požit princip ovládání ani ze starého ani z moderního lízacího prostě takovej kočkopes s příměsí klokana

celkově je to zklamání , vynechali vše co dobře fungovalo , a začali vymýšlet odznovu někoho kdo nikdy tlačítkový telefon nedržel v ruce jediné pozitivum je wifi a přístup na soc sítě ikdyž také ořezaně , nejdou sdílet fotky z alba, ikdyž kvalita použitého foťáku je taky z doby kamenné

Registrovaný uživatel15. dubna 2021

Tlacitkovy telefon který má vše ideální i pro starší