Je chytrá, dotyková, má operační systém Android a vlastně ani moc nestojí. Asi málokdo by ještě před lety tušil, že právě takto bude v roce 2017 vypadat nejlepší, respektive nejzajímavější Nokia na trhu. Proč si od nás nová Nokia 5 vysloužila takové superlativy? To prozradí následující kapitoly recenze.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Nokia 5 Dual SIM
Chcete se o produktu Nokia 5 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na SMARTmania.cz.
Více naHodnocení: 40%
Vypadá dobře
Špatně se mi s ním pracovalo, nedařilo se mi s ním sladit stejně jako s předchozími telefony.
Kdysi jsem byla fanda tlačítkových Nokii. Tento chytrý telefon ( v mém pořadí asi 5.) hodnotím nejhůře.
Po roce jsem ho vyměnila za jinou značku -XIAOMY a jsem spokojená. U této Nokie jsem měla pocit, že si pokaždé dělá co chce. Jako bych se s přístrojem dohadovala. Takže za mě NE.
Koupeno pro dceru, maximálně spokojená má ještě Samsung j5 a xiaomi redmi 7 ,ale miluje tuto Nokii
Oceňuje hlavně přirozenost fotografií.
Další super věc je poměr kvalita cena.
Cena, vzhled, zatím skvěle funguje