Mobilní telefon Recenze Nokia 5.3

Recenze Nokia 5.3

Foťte, kdykoli budete chtít. Čtyřnásobný zadní fotoaparát Nokie 5.3 je vybavený pro každou příležitost. Hlavní 13Mpx snímač doplňuje 5Mpx ultraširokoúhlý objektiv, 2Mpx makro objektiv a 2Mpx snímač pro práci s hloubkou ostrosti. K dokonalosti vaše snímky dotáhne pokročilá umělá inteligence.

SMARTmania.cz
Hodnocení: 74 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Nokia 5.3 je dostupný chytrý telefon, která má zajímavý design, ne zrovna špatný displej, čistý Android One, dobrá výdrž na baterii či výbava typu 3,5mm jack, USB-C, notifikační dioda, NFC, 10W nabíjení nebo podpora aptX. Co Nokia 5.3 nezvládla úplně dobře je focení a natáčení videa, pomalá čtečka otisků prstů taktéž zamrzí a nepotěší ani starší Bluetooth 4.2 bez podpory Low Energy a slabý výkon.

Více na SMARTmania.cz

zajímavý design

na svou třídu kvalitní displej

Android One a garance aktualizací

nižší výkon v benchmarcích

Bluetooth 4.2 bez podpory Low Energy

jen 10W nabíjení

Registrovaný uživatel26. února 2022

Změnila jsem tlačítkový za tento = dárek k narozeninám... učím se s ním zacházet, ale hodnotit zatím nemůžu. Líbí se mi, to je v tuto chvíli vše.

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Velký displej, poměrně dobrá cena za to, co mobil umí.

Telefon má syn už rok, je spokojen a objednala jsem i pro dceru, spíše na hry a videa...má velký displej, zatím funguje dobře. Doporučuji pouzdro i přední ochranné sklo pro delší životnost.

Alena Matějčková29. dubna 2021

fotoaparát / mobil používám denně s potížemi

ovládání posunem prstů / "neposlouchá " nastavení - to zmizí např. restartem a nutno zavést znovu práce jen s g-mailem, obtížné přijímání hovorů , zadání aplikací komplikované

S nastavením funkcí nejsem spokojena . Velké zklamání ze značky, kterou jsem spokojeně používala od začátku zavedení v ČR ,ovšem zatím jen tlačítkovou formou. Roční zkušenost s dotykovým mobilem zn. Samsung nemohu použít u nového formátu dotykové Nokie - důvody viz. výše v záporech.

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Na běžné užívání vhodný

Zcela vyhovující

Adis Qwitt2. dubna 2021

Vzhled, velikost, úžasné množství nádherných tapet, nádherný displej, výdrž baterie, čtečka otisků prstů - která jde úplně skvěle bez jakýchkoliv problémů, cena a je to světová Nokia!!!

Zbytečný asistent googlu v angličtině.

Celkově jsem maximálně spokojený i s ohledem na cenu...

Ladislav szurmaj9. prosince 2020

Musím, říct že jde celkem o dobrý telefon jsem spokojen.

žádný jsem nenašel

pokud,hledáte telefon za přijatelnou cenu a spolehlivost tak doporučuji, tento telefon.

Vladimír Mařan22. září 2020

veliký displej slušná výdrž slušná cena NFC

naprosto zoufalá čtečka otisků prstů, zhruba 90% pokusů o přihlášení neúspěšných rovněž Android 10 je dost tragédie, nelze se např. zbavit okna vyhledávače Google, ani Google asistenta v angličtině, vrátit se v prohlížečích o krok zpět je skoro nemožné, v Gmailu nelze nastavit, aby mně trvale ukazoval všechny přijaté e-maily i z jiných poštovních klientů, nicméně Gmail tvrdohlavě preferuje pouze e-maily z Gmailu.... problémy při nastavování widgetů (počasí) ačkoliv jsem v nastavení mobilu zakázal připojení k LTE datové síti, pokud není wifi, mobil tohoto mého příkazu nedbal a já asi po hodině sledování videa zjistil, že mně to sežralo 1,1 Giga mobilních dat, protože wifi nešla

Kdybych to byl býval věděl, šel bych raději znovu do HONORU 8X, se kterým jsem byl daleko spokojenější!