Recenze Nokia 3210

Nokia 3210 nabízí díky podpoře 4G sítí křišťálově čisté hovory a jistotu používání i po vypnutí 2G sítí. To všechno v líbivém designu se zvětšeným 2,4" IPS displejem s rozlišením 320 x 240 px, který vám veškeré důležité informace podá s naprostým přehledem díky jednoduchému operačnímu systému S30+. Krom na dotek příjemných a opravdu velikých tlačítek, dlouhé výdrže či přísně testované…

topolovovaj3. února 2026

Nesplnil očekávání

Nespokojenost

Varianta 128 MB Grunge Black
atramka30. ledna 2026

Docela pěkně výpad a je skladný

Neintuitivni ovládání - na odemykání klávesnice potřebuji 3kroky. Po delším volání se jaksi zablokuje a nechce vytáčet, abych ho zase rozpohybovala jsem nucena ho restartovat. Nevím proč do telefonu s tak malým displejem cpou data, kdo je chce využívat koupí si zajisté jiný přístroj. Mohla bych pokračovat, ale vlastně se mi nechce. Je bilionkrát horší než 3310.

Jsem velmi nespokojená, ale protože funguje je mi hloupé ho vracet. Byla to moje špatná volba. Není holit Nokia jako nokia

jvysanska28. října 2025

malá obrazovka nevyhovuje pro straší lidi s více dioptriema

Varianta 128 MB Y2K Gold
dandy8913. února 2025

Dcera je spokojená

Varianta 128 MB Y2K Gold
Registrovaný uživatel10. července 2024

Všechno funguje Dobře vypadá

Jen nebyl přiložený český návod, ale manžel si s tím poradil

artepnn3. června 2024

Velmi malá písmenka,není vhodný pro někoho kdo špatně vidí.

Jinak mobil je moc pěkný, tenký, malý ale pro starší lidi nevhodný.