Mobilní telefon Recenze Nokia 3.2 32 GB černý

Recenze Nokia 3.2 32 GB černý

Skvěle vypadající a atraktivně vybavený smartphone s velkým 6,26palcovým displejem pro všechny, kteří hledají ve svém telefonu funkce, které opravdu využijí. Vytvořte si nezapomenutelné momentky s 13Mpx fotoaparátem nebo vyhledejte pomoc chytrého Asistenta Google. Klíčové vlastnosti - dlouhá výdrž baterie 4000 mAh - veliký HD+ 13Mpx displej - odemykaní obličejem - dedikované tlačítko pro Google…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Trojková Nokie se u nás nikdy nezačínala prodávat tak levně, jako nejnovější přírůstek Nokia 3.2. Ten se chlubí cenou pod třemi tisíci korun, slušně velkým displejem, čtečkou otisků prstů nebo pomyslnou jistotou v podobě zařazení do programu Android One. Máme před sebou zajímavou volbu z nižší třídy?

Více na Mobilenet

bytelné zpracování

pohodlně se drží

potěší konzervativce

stavová dioda v bočním tlačítku

zařazení do programu Android One

perfektní optimalizace prostředí

dobrá výdrž

tuctový vzhled

klávesu na levém boku nelze nastavit

delší nabíjení

zlobící čidlo regulace jasu

Registrovaný uživatel1. března 2021

Nokii jsem si vybral kvůli značce a poměru cena - výkon. Dlouhá výdrž akumulítoru. Neseká se - pružný chod. Vyhovuje mi jeho menu. Slot na paměťovou kartu má možnost vložit kartu s dostatečnou kapacitou. Mobil používám denně, prohlížení emailů, přes wifi přehrávám hudbu z Yutube,filmy , budík , telefon. Navigaci offinne staženou přes wifi a další aplikace. Stále ještě zkoumám další jeho možnosti..

Pro mě je zbytečná klávesa Googlu.

Mobil mi vyhovuje. Zatím jsem nepoužil fotoaparát, tak nemohu posoudit kvalitu snímků.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Paní je s Nokií spokojena..

Registrovaný uživatel19. října 2019

Pro mě je zbytečná klávesa Googlu.

Registrovaný uživatel16. října 2019

moc malá písmena

jinak dobrý

Registrovaný uživatel22. září 2019

Velká výdrž baterie 3-4 dny podle používání. . Android one. Velký displej.

Super mobil.

Registrovaný uživatel20. srpna 2019