Mobilní telefon Recenze Nokia 230 Single SIM

Recenze Nokia 230 Single SIM

Telefon Nokia 230 v sobě snoubí eleganci a moderní funkce v klasické konstrukci. Nokia 230 je dalším přírůstkem do početné rodiny mobilních telefonů značky Nokia. Jedná se o jednoduchý mobilní telefon klasického designu s klávesnicí pro běžnou komunikaci. Přináší velký 2.8“ barevný displej s dobře čitelnými znaky a vyniká jednoduchostí a nízkou hmotností.

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Nokia 230 Dual SIM je špičkou mezi klasickými „hloupými“ telefony, a ačkoliv jen stěží může konkurovat smart konkurentům, může vás uspokojit poměrně širokou nabídkou funkcí, které jsou u tlačítkových modelů nepříliš obvyklé.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Microsoft představil nový klasický mobil. Vyhoví ovšem i těm, kteří rádi pořizují autoportréty. Novinka s označením 230 vydrží v pohotovosti téměř měsíc.

Více na
Milansedivy254. března 2024

Jednoduchy ovladani.

Na dve sim karty. Chybi scitac hovoru. Nepodporuje 4 a 5 g sit.

Registrovaný uživatel28. září 2022

Koupil jsem jej proto, že mi tem stejný mobil dosloužil. Protože jsem na něj zvyklý, okamžitě jsem si u vás koupil naprosto stejný. Vyniká jednoduchostí v ovládání a používám jej denně.

Je to dobrý přístroj.

Registrovaný uživatel16. května 2021

telefon jsem kupovala jako dárek

Registrovaný uživatel16. května 2021

Nokia 230 jsem měla již jednou, velmi mi vyhovuje, všechny potřebné funkce jsou k dispozici, snadno se ovládá. Větší displej je prima.

Registrovaný uživatel15. května 2021

Je pro seniorku. Velký display, snadné ovládání.

Umí to co má umět.

Registrovaný uživatel1. května 2021

Přehledný , jednoduchý ,vcelku dobrá cena.

Baterie nemá takovou kapacitu jakou jsem očekával ,to byl největší důvod zakoupení výrobku. Dobíjení za 9 dní je na mě moc.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Velký displej je na něj moc dobře vidět ideální i pro starší lidi co nechtějí dotykový telefon

Registrovaný uživatel23. listopadu 2017

- tlačítkový - slušný displej - velká písmena - výdrž baterie

- některé nastavování je zbytečně složité

lepší průměr

Varianta bílý/stříbrný
Registrovaný uživatel30. srpna 2017

Malá vnitřní paměť pro aplikace,neexistující zápisník, nemožnost přiřazení fotografií a melodií ke kontaktům.

Jsem rád ,že aspoň telefonuje.