Startovací zdroj Recenze Noco Boost HD GB70

Recenze Noco Boost HD GB70

Noco Boost HD GB70 je přenosný lithiový bateriový startovací zdroj schopný poskytnout až 2000 A pro nastartování motoru. Je vybaven patentovanou bezpečnostní technologií, která poskytuje ochranu proti zkratu a přepólování, díky tomu je snadné zařízení používat. Výkonný startovací zdroj, který funguje jako přenosný zdroj energie pro dobíjení zařízení USB jako je smartphone, tablet a další.…

ivanpokorny94916. prosince 2023

zatím jsem ještě nepoužil , ale kdybych ho měl dříve vyřešilo by to problémy,které nastaly se stářím baterie a dceři , když u nás nevypla světla a po dvou dnech nenastartovala

zatím nevím o žádných záporech

nabito , spokojenost , bode fungovat i jako powerbanka

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Vyzkoušel jsem od známého a objednal, nastartuje naftový motor 2,0l s vybitou baterií naprosto bez problému při -5

nedostatky jsem nenašel

výborná koupě

Registrovaný uživatel20. ledna 2022

Dostatečná kapacita pro opakované startování bez nabíjení zdroje.

zatím jsem nezaznamenal

kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel13. března 2019

Malý,výkonný a vzhledem k tomu,že jsem již dříve pořídil tento přístoj do jiného auta a vyzkoušel v provozu,hodnotím jej i jako mimořádně spolehlivý.