Pleťové sérum Recenze Nobilis Tilia Biofáze obnovující sérum pro ochablou pleť koriandr 3 x 20 ml

Kompletní sada pro enzymatickou regeneraci vaší pleti se skládá ze séra Geranium, Tymián a Koriandr. Zlepšuje vzhled ochablé pleti a obnovuje její přirozený tonus. Navrací pleti pružnost, oživuje ji a dodává ztracený lesk. Antioxidační účinky synergické směsi éterických olejů ovlivňují aktivitu enzymů, a tak účinně zlepšují stav pleti a zabraňují jejímu předčasnému stárnutí.

Registrovaný uživatel17. února 2022

Krásně vyživí pleť Je sjednocená Hydratovaná Zdravě lesklá na pohled

Kupuji každou zimu a nelituji! Jsem velice spokojená.

Registrovaný uživatel23. prosince 2021

zatím jsem nepoužívala. Uvidím.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2021

Prijemna vune,plet se mi zda uz po prvnim pouziti hezci,sjednocena,hydratovana

Registrovaný uživatel22. října 2021

Produkt jsem zvolila pro vysoký koncentrát bylinných složek a tím předpoklad kvalitní péče o pleť. Sérum vyniká velmi intenzivní vůni bylin.

Vůně bylin je natolik intenzivní, že v některých okamžicích až překáží, což může být samozřejmě subjektivní dojem.

Celkově hodnotím produkt jako velmi dobrý.