Pleťový krém Recenze Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém 50 ml

Recenze Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém 50 ml

Exkluzivní bioaktivní krém lehké konzistence s omlazujícím účinkem je určený pro intenzivní péči o všechny typy pleti. Obsah vzácných rostlinných a éterických olejů dodá pleti energii a zpomaluje proces stárnutí. Krém obsahuje pěstící oleje, které vyživují a regenerují zralou pleť, zejména jojobový, šípkový, makadamiový a rakytníkový. Kakaové máslo dodává pleti sametový pocit.

Registrovaný uživatel21. března 2025

Kvalitní krém, příjemná vůně

Info.mprochazka31. ledna 2025

Lehce vstřebatelné, a za měsíc jsou viditelné pokroky

Doporučuji Všem ženám

jurgova.zuzana30. ledna 2025

vynikajuci krém..používam už dlho

lusinka132125. září 2024

Použivam ho 5rokov je prirodny a ozaj vyborny na plet

Registrovaný uživatel13. září 2024

Krem je velice příjemný,jsem spokojená.

Mám druhé balení tohoto krému a ten první voněl jinak a lépe.

Celkový dojem je velmi dobrý.

Registrovaný uživatel6. března 2024

Vyzkoušela jsem mnoho značek, a tento výrobek hodnotím jako nejlepší pleťový krém. Velmi příjemný s výborným účinkem.

Na balení během používání není znát, kolik krému ještě zbývá.

Kupuji opakovaně, jiný již nepoužívám. Dražší cena, ale k aplikaci stačí jen trochu, vydrží docela dlouho.

libastudio27. listopadu 2023

naprosto úžasný. podporuje moji pleť používám ho liché dny

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Kupuji - 54 ho opakovaně a to i pro svou dceru - 31. Obě jsme moc spokojené. Není mastný, krasne se vstřebává a pleť je opravdu v lepší kondici a ani vrásky nejsou - u mě - tak viditelne

Registrovaný uživatel2. července 2023

Příjemný a voňavý. Rozjasňuje pleť.

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Příjemná vůně, na suchou pleť

Mastnější

Registrovaný uživatel25. února 2023

- mám opakovaně, je to český přírodní produkt, tak mi ani trochu vyšší cena nevadí (byla jsem se podívat i u výrobce) - mou stárnoucí pleť krásně vyživuje a ošetřuje - skvělé je řešení obalu s pumpičkou (krém se otvíráním zbytečně neoxiduje a nekontaminuje nežádoucími látkami při nabírání)

Registrovaný uživatel22. února 2023

příjemná textura, nevtíravá vůně, hezké balení, příjemná aplikace z pumpičky

doporučuji i pro NT

Registrovaný uživatel20. února 2023

Lehce rozmazatelny, velice prijemny a uz po mesici pouzivani lze videt rozdil v pleti.

Registrovaný uživatel7. února 2023

Nobilis Tilia Bioaktivní omlazující krém je úplně úžasná věc pro všechny, kdo mají velmi citlivou pleť a nesnesou všechny krémy, které jsou k dostání. Já musím používat pouze přírodní kosmetiku a tu si taky musím pečlivě vybírat podle ingrediencí. Tento krém je ovšem přesně to, co jsem hledala. Jelikož jsem už starší ročník, mohu potvrdit, že pleť je po něm krásně vyživená a zároveň příjemně zklidněná. Abych nezapomněla, ještě musím podotknout, že úplně úžasně voní a tím zároveň uvolňuje mysl, takže se při jeho používání cítíte skvěle. Doporučuji všem, kdo mají rádi přírodní kvalitu.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Používám jen krátce ale produkt se mi moc líbí, pleť je krásně jemná a hladká. Za mě výborný krém.

Registrovaný uživatel19. prosince 2022

Ještě nemůžu posoudit, jak moc funguje, ale je moc příjemný. Konzistencí, vůní a následným pocitem po nanesení:)

Registrovaný uživatel3. října 2022

Pleť zůstává mastná , hutný krém. Naskočilo mi po něm akné. Používám na dekolt . Je to škoda, protože je to drahý krém.

Registrovaný uživatel12. září 2022

Používám každé ráno a večer. Příjemně voní a krásně se roztírá.Stačí opravdu málo!

Registrovaný uživatel5. září 2022

příjemný při roztírání i na kůži, nezanechává mastný film

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Výborná hydratační emulze. Používám již dlouho.

Perfektní produkt. Doporučuji.