Kosmetická sada Recenze Nobilis Tilia Adventní kalendář Krása a harmonie pro adventní čas

Recenze Nobilis Tilia Adventní kalendář Krása a harmonie pro adventní čas

Objevujte kosmetiku kousek po kousku každý den až do Vánoc. Limitovaná edice našeho voňavého adventního kalendáře vám přinese každý den jedno překvapení v podobě vzorečku vybraných produktů. Na Štědrý den se navíc můžete těšit na malý bonus. A nejen to.

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Líbí se nám již dlouho přírodní kosmetika Nobilis tilia, takže se muselo vyzkoušet i toto :) Balení nádherné, to se musí nechat! Je to jako kdybyste dostali domu nádherný obraz.

Osobně mi trochu vadí, že vše je jen v malých sáčcích a takové na jedno a určitě ne více použití. Musím přiznat, že se mi více líbí, jak to dělá konkurence, která má uvnitř i malé uzavíratelné tuby ať už s krémy na všechno možné, mýdla, šampóny atd. a lze použít rozhodně vícekrát než jednou. Možná bych to zaměřil i více na ženy a klidně vynechal krémy pro muže apod., ale to je jen můj názor, netuším jak moc se kupuje tento kalendář mužům.

Kosmetika jednoznačně fajn, ale jak jsem psal v záporech, určitě bych volal trochu po vylepšení kalendáře.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

výborný tip na dárek, rychlé dodání

dcery byly spokojeny

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

Naprosto úžasné.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Pekne

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Nemohu hodnotit,protože obchod nabízel zboží které nemá.Proto jsem tento produkt nemohl vyzkoušet.

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Byla jsem zvědavá, na produkty, které tam budou.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Líbil se mi a s kosmetickou jsem spokojená - chtěla jsem udělat radost rodině své dcery. Užívá denně a je velmi spokojená.

Nenacházím

Moc pěkný dárek.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Vypadá krásně, vzorečky budu teprve postupně zkoušet.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

krásné balení

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Krásné provedení, skvělý dárek

Registrovaný uživatel20. listopadu 2021

Krásný dárek, v reálu ještě jeste než na fotkách

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Kalendář je moc krásný .Těším se,až budu každý den "ochutnávat" vlčihorské produkty.