Stropní ventilátor Recenze Noaton Polaris 11045W

Recenze Noaton Polaris 11045W

Stropní ventilátor se světlem, který nejen rozproudí vzduch v místnosti, ale zároveň ji celou osvítí. Díky univerzální bílé barvě se přístroj hodí téměř všude.

Hracin3. ledna 2023

Vyborné to nemá chybu

Spokojenost na 110%

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

výkon / cena. Jednoduchá instalace a zprovoznění. Oba dva stropní ventilátory fungují dobře. Dálkové ovládání je super.

Registrovaný uživatel31. března 2022

Překvapila nás kvalita výrobků. Určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel15. září 2021

Tento produkt jsem si vybral protože jsem ho uviděl u známých a moc se mi líbil a protože spíme v podkroví kde v létě je dost teplo tak si myslím že to splní svůj účel .Více budu vědět až v létě .

Registrovaný uživatel1. září 2021

+ dálkové ovládání + LED měnící světlo + větrák

- laciné provedení i vizáž

plní, to co má, ale za cenu přes dva tisíce je předražený

Registrovaný uživatel15. srpna 2021

Za ty peníze paráda.

Větrák má 3 rychlosti, vychladí místnost 4x4 úplně v pohodě. Pocitově klesne teplota opravdu o hodně, máme v podkroví ložnici, kde je při vedrech k padnutí a tenhle větrák nám vyřešil nepohodlí. Plus je i stmívací světlo, při plném osvětlení je to až moc, používáme furt ztlumené. Umím si tento větrák/světlo představit i v mnohem větší místnosti. Musíte počítat s trochou hlučnosti, ale není to nic závratného, nám to nevadí.

Registrovaný uživatel6. července 2021

Funguje jak má. Jsem nadšen....