Kávovar Recenze Nivona NICR 759 CafeRomatica BT

Recenze Nivona NICR 759 CafeRomatica BT

Plně automatický chytrý kávovar Nivona NICR 759 CafeRomatica s promyšleným designem, jednoduše čitelným displejem a jednoduchým programováním znamenají opravdové potěšení v přípravě kávy. Aroma Balance System, rozdílný tlak čerpadla až do 15 barů a různé nastavitelná průtoková rychlost vody zajišťuje plnou chuť čerstvě uvařené kávy. Funkce "One-Touch spumatore" je především pro mléčné kávové…

Rozmberska19. října 2025

Jednoduchá příprava kávy. Přístroj je vzhledově velmi povedený. 8000 šálků kávy bez jediného problému.

Zakoupeno v dubnu 2021. Pravidelně čištěný a opečovávaný. Odvápnění prováděno po každých 250 šálcích. Výměny filtru na vodu dle pokynů výrobce. Po 8000 šálcích kávy v listopadu 2024 začaly problémy. Provedena výměna dílů: napouštěcí ventil, drenážní ventil, těsnění hlavy a těsnění spařovacího ventilu. Potom vše opět ok. V dubnu 2025 další problém-namele kávová zrna, ale kávu neudělá. I když je zásobník na kávu plný, píše doplňte kávová zrna. Je možné, že po 8000 šálcích je už u tohoto kávovaru větší servisní zásah s výměnou dílů prostě nutností.

Je to můj první automat, který jsem kvůli údajné německo švýcarské kvalitě upřednostnil před ostatními značkami. Ale další kávovar od této značky bych už nejspíš nekoupil. Mám pákový kávovar za stejné peníze a ten jede bez jakýchkoli problémů - a to při podstatně větší zátěži.

lubos.bahnik11. dubna 2024

Značka záruka kvality. Jednoduchá obsluha a čištění. Používám každý den.

Zatím spokojenost

Pavel Tichý16. března 2024

Cappuccino i latte i espresso umí výborně. Na hadičku jsem si nasunul nerezové brčko a dá se dělat káva s mlékem přímo z krabice. Možnost detailního nastavení vlastního receptu a možnost úpravy stávajících receptů.

Vyšší spotřeba vody, Mám ho 4 roky a momentálně je v servisu na 3 výměnu pohonu spařovací jednotky, takže je tam někde chyba, kterou jako zákazník každý rok platím... a to děláme cca 3-4 kávy denně. Kdo vymyslel leštěnou mřížku pod šálky, když se připravuje káva, tomu bych nakopal. Po cca 5 šálcích kávy už byl první škrábanec...

Káva výborná, ale bohužel ho nemůžu doporučit ani pro nenáročného uživatele, neboť je tam skrytá vada.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

Skvělá pěna, výborná káva, možnost nevolit svoji kávu.., upozorní na vyprázdnění misek, prostě super kávovar.

Za mne skvělý kávovar.

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

výborná káva komunikace přístroje i návod v češtině

Pavla Jelínková1. ledna 2022

Dobrá káva i mléčné úpravy..

Kávovar ma zbytečně moc proplachovani.. Což vyžaduje soustavně doleva vodu a vylevat.. A hlavně.. Za ty peníze.. 20 tisíc.. ta káva a veškeré nápoje jsou trochu STUDENÉ.. což považuji hodně negativně vzhledem dané technologií. Zklamaná..

Víc se investuje do hlouposti než do toho co pro výbornou kávu je třeba..čekala jsem něco lepšího.. Docela zklamaná..

Registrovaný uživatel4. prosince 2021

Jednoduche cisteni,jednoducha obsluha

Vynikajici kavovar

Registrovaný uživatel3. října 2021

dělá výbornou kávu + mléčné nápoje.. doporučuji

Registrovaný uživatel6. února 2021

Výborná káva snadná obsluha,doporučuji

Registrovaný uživatel4. listopadu 2019

Připravuje výborné kávy. Je tichý Automatický proplach a propaření napěňovače mléka Vyjímatelná spařovací jednotka! Jednoduché a intuitivní ovládání v češtině + aplikace v mobilu.

Vyšší spotřeba kávy v domácnosti ;-)