podle vykon motoru a vlasnosti kolobezka je to akora pro me ani richle ani pomali
tak akora do prace .
jednou mam bohužel chybi jeden kabl na nabijeni baterie .
doma .

tak akora do prace .
jednou mam bohužel chybi jeden kabl na nabijeni baterie .
doma .
Jede to úžasně zdola to už i nějaký ten kopec. Líbí se mi že se dá baterka vyjmou a odnést domů aniž bych musel tahat celou elektrokoloběžku.
Jediné co mně vadí je když to chci dát do pomalého režimu tak musím vyndat baterku odšroubovat plech kde je řídící jednotka a spojit modrý drátek. Proč není přepínač na pomalý režim na řídítkách.
Super provedení. Krásná na první pohled. Splňuje, co jsem očekával.
Dobrý stroj,v provozu 2 sezony a jede skvěle.
Neokoukaný design, možnost mnoha doplňků, hravě uveze i mých 110 kilo a s akumulátorem Li-Ion - doporučuji- jí snadno naložím do kufru auta. Konstrukce je bytelná, nic se nepovoluje a nechrastí. stačí jen nabíjet a jezdit. Jsou jistě výkonnější modely, ale mě XE 1200 pro moje účely pojíždění po okolí bydliště nebo na dovolené dělá radost.
V této cenové relaci nelze hledat nějaké nedostatky. Nespokojení mohou být jen šetřílci co si koupí koloběžku podle ceny a ne podle toho jak na ní chtějí jezdit.
Žádné zápory.
Elektrokoloběžka je šikovný pomocník pro ty kteří nechtějí šlapat do pedálů a potřebují být někde ve svém okolí dřív a pohodlněji než pěšky.
Silná tak akorát pro mě, vážím 82 kilo
hezké zpracování celého stroje
za sedlovou tyč se dá koloběžka zvedat, to u starší koloběžky nešlo, tam sedlo vypadlo
rychlý přistup k baterkám
celková váha je okolo 45 kilo, tedy na nějaké zvedání nošení to opravdu není.
Spíš bych řekl malý elektroskutr než kooběžka