zvlada i narocnejsi teren (lesni cesta)
indikace stavu baterie je hodne orientacni

zvlada i narocnejsi teren (lesni cesta)
indikace stavu baterie je hodne orientacni
Všem doporučuji
Opravdu jsem nečekal takový výkon. Mých 100 kilo uveze v pohodě a to jsem v kopcovité oblasti.
Povedený vzhled.
Mohla by být stabilnější, za jízdy pustit jednu ruku z řídítek není zrovna dobrý nápad. Ale to je dáno konstrukcí.
Trošku ta váha a velikost. Ve složeném stavu se do kufru kombíku se bez složení sedaček nevejde, ale to jsem věděl už před koupí.
I při nastavení minimálního výkonu to rozhodně není pro děti. Ale to je pro mě spíš klad než zápor.
Trošku mi chybí volnoběžka, ale tu zase vynahradí rekuperace.
Opravdu výkonný a rychlý stroj. Nečekal jsem, že dokáže to co dokáže. I přes těch pár nedostatků jsem nad míru spokojen.
Asi hmotnost
Pro jeho dobré vlastnosti ,rychlost..
Jsou nutné značné zkušenosti v řízení.
Vizuálně, výkonově a cenově byl velmi dobrý.
Je poznat při jízdě výkon 1900 W.
Zápora nejsou.
vynikající koloběžka - dobré odpružení, vynikající zpracování a kvalita.
trochu větší váha s olov. bateriemi a drahé lion baterie pro výměnu a nákup
Pokud by došlo k výrazné slevě lion baterii, tak potom bych určit využil jejich potřeb z hlediska váhy koloběžky a taktéž většího dojezdu. Cena cca 16.000,-Kč je v podstatě cena další koloběžky.
dravý výkon
famozní vzhled
pěkný terení vzorek
poměrně slušná cena
nabíječka by mohla být uspornější
silná bez potíží vyjede i slušněj krpál :-)
s ekon.módem najedu přes 25 km
poměrně krátká životnost olověné baterky
S kolobezkou jsem spokojený na menší vyjížďky je to super stroj dostanu se prakticky kamkoli
- Koloběžka zvládá téměř každý povrch.
- Koloběžka má krásný styl a bytelnou konstrukci.
- Parádní přibližovadlo po městě
Stroj je příliš návykový !!! Teď už bych se bez něj neobešel:).
Tento stroj jsem zakoupil před rokem a půl a nemůžu si ho vynachválit. Koloběžka i s mojí 100 kilovou váhou zvládá téměř každý povrch..
- hezký design
- dostatečný výkon i do pořádného kopce
- celoodpružená
- sedlo
Spokojenost, koloběžka splňuje přesně to, co jsem od ní očekával. Rychlá, mrštná, nikde nečekám :) Velmi mě překvapil i pražský prodejce. Ochotní, milí, pěkný zákaznický přístup a vědí co prodávají. Zatím mám za sebou prvních 100 km a vše drží.
Řetěz a kyvnou část koloběžky je potřeba občas prostříknout olejem, aby vlivem zanesení částí prachem nedocházelo k vrzání. Jinak všem doporučuji