Svítilna Recenze Nitecore TIP SE

Recenze Nitecore TIP SE

Vědět, že máme při sobě zdroj světla se často hodí při procházce, při kempingu i kdekoli jinde, kde může padnout noc. Svítilna Nitecore dosah jejího světla je solidních 9 m, pokud jsou vhodné podmínky. Výkon svítilny je celkem 700 lm, je vhodná, pakliže chcete světlo velmi intenzivní. Kdykoli budete chtít, tento konkrétní model dovoluje svícení regulovat.

brabec.m2. října 2025

nelze zamknout, zapíná se v kapse

z 10 9

david.k10. prosince 2024

Na to jaký je to prcek, tak skvěle svítí Dobré a srozumitelné ovládání které je cítit prsty po paměti Opravdu silné „turbo” svícení na 1 klik Dobře umístěný klip k uchycení Prostor na uchycení lanka nebo karabinky je výhodou oproti třeba podobnému modelu od Fénixu

- zdá se mi, že by mohla mít o něco větší kapacitu baterie - chybí mi strobo, to by to dost vylepšilo, ale nikdo ho nesliboval :-)

Za ty peníze super pomocníček

Zdenek13. listopadu 2024

Je to malé, je to hezké, je to praktické. Stačí pověsit na klíče a vím, že budu mít baterku vždy po ruce. Díky klipu se může usadit třeba na kšiltu baseballky a nahradí i čelovku. Pozitivem je i dobíjení pomocí USB. Tohle všechno je k dostání za velmi slušnou cenu.

Neškodil by akumulátor s drobet větší kapacitou. Jinak nevím o ničem dalším, co by se dalo označit jako zápor. Čekat od takového prcka, že se s tím osvětlí krajina na dvěstě metrů daleko, asi nikdo nebude. Pokud ano, měl by se vrátit do reality.

Podle dneska oblíbeného měřítka cena x výkon, se tahle svítilna pohybuje dost nad padesáti procenty.

Pavel29. října 2024

Opravdu silné světlo a přitom tak malé. Výborné, že podržením předního tlačítka vstupujete rovnou do nejvyššího módu nebo podržením druhého tlačítka vstoupíte rovnou do nejnižšího módu. Jinak klasika, zapnout ( pamatuje si poslední intenzitu ) a měnit intenzitu. Kompaktní pěkné silné světlo. Nabíjení konektorem C je také to co vyžaduji. Za mě paráda. Konkurent Fenix E03R V2.0 je ještě o fous lépe zpracovaný, ale elektronika mi lépe vyhovuje tato, právě tím rychlým přístupem do jakékoli intenzity. Super světýlka :)

Jiří20. října 2024

Malé, lehké, dostatečně výkonné, jednoduché ovládání, signalizace stavu baterie, navíc koupě za dobrou cenu. Naprostá spokojenost.

Věděl jsem podle parametrů co nakupuji a jsem s výrobkem plně spokojen.

Registrovaný uživatel5. srpna 2024

Malá, kvalitní, slušný výkon.

karelnovak9. prosince 2023

Svítí perfektně. Rozhodně jsem spokojen.

msembera5. prosince 2023

Na prcka sviti fakt dobre

Černa barva na povrchu moc nevydrzi. Po tydnu noseni na klíčich značne odřena. Funkci to nevadi, neřeším. Nabijeci konektor neni ničím krytý. Casem se tam dostane bordel. Snad to nebude delat neplechu

Jako nouzove, zalozni svetlo super. Neni pro puntickre. Asi jim bude vadit, ze se rychle odře barva. Za me dobry.