Kvalitní zpracování

Kvalitní zpracování
Velikost
Vydrž baterie
Perfektní svítivost
Pecka, malý přesto masivní, výkonný, display perfektní, dílenské zpracování.
Na zápory jsem nenarazil.
Svítivost - svítí naprosto luxusně, zoomování mi fakt nechybí. Dosvítí dost daleko, ale přitom to není jen úzký kužel světla.
Displej - super věc, mám neustálý přehled o stavu nabití, kolik zbývá času do vybití v jednotlivých intenzitách svícení a navoleném režimu.
Režimy svícení - 4 režimy svícení + dva extra. Pamatuje si poslední zvolený režim, není potřeba se pokaždé proklikat.
Skladnost - ten tvar je fakt super. Nosím v kapse a ani o ní nevím.
Za ty peníze mohla mít lepší voděodolnost, ale pro běžné použití je IP54 dostačující.
Před čočkami bych uvítal tvrzený vystouplý rantlík (přesah), který by chránil sklíčko před poškozením.
Je to skvělá baterka pro každodenní nošení a určitě vřele doporučuji!
Mala velmi silna krasne se nosi v kapse paradne sviti
Zahriva se ale nevadi to
Proste pecka
5 možností svícení
Klip
Zámek svícení
Displej
3000 lm
Baterie
USB-C
Dvě tlačítka - jedno pro zapnutí běžného svícení a druhé které se musí podržet a to sice pro maximální výkon nebo stroboskop
Intuitivní ovládání
Super svítilna na každodenní nošení! Má skvělý světelný tok, velkou baterii a super klip! Díky velkému tlačítko se dá ovládat i v rukavicích. Díky pogumovaní na bocích neklouže. Má ukazatel nabití baterie.
- kompaktní rozměry
- suprově svítí
- informace o zbývajícím čase
jen drobnosti :
- absence ochranného pouzdra
- hodně citlivé přepínání modu namáčknutím
Velikost, a ploché tělo ideální do kapsy
Důvěryhodný výrobce
Silný jas a 3000 lumenů je ověřeno v mnoha nezávislých recenzích (na rozdíl od mnoha fake produktů, které slibují desítky tisíc lumenů)
Dobíjení přes USB-C kabel, jako mobil
Při 1000 lumenech vydrží baterie 1,5+ hodiny
Turbo 3000 lumenů a stroboskop pro sebeobranu
Elektrický zámek (viz. Zápor)
Ovládání trochu těžkopádné, ale dá se na něj zvyknout
Má senzor přiblížení aby vám světlo při zapnutí omylem nevypálilo kapsu, ale moc mu proti textilu nevěřím - lepší použít elektronický zámek (kombinace kliknutí a podržení hlavního ovládacího tlačítka)
Baterie není uživatelsky vyměnitelná
Za 2600 bych asi váhal, osobně jsem pořídil za 1700kc a jsem velmi spokojený s poměrem cena/výkon. Klady určitě převažují zápory. Na rozdíl od podobných produktů, výrobce neslibuje zázraky, které nedokáže splnit.
Pokud nehledáte nutně placatou baterku, může být některá klasická lepší volba (především protože mívají vyměnitelné akumulátory).
Good spot profile
Sufficient strong in high and turbo
Lowest is great for close quarters.
Informative screen
The best is the addition of proximity sensor. So no more pocket fires.
Good size. Coiluld be used as a striking baton.
Turbo button is too easy to push when put into pocket
Turbo mode and strobe is not workig when battery is at about 75%
Color temp could be a bit warmer.
Price is a bit high
Not great water resistance.
It’s do good, i got 2