Elektrokoloběžka Recenze Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30

Recenze Ninebot by Segway Kickscooter MAX G30

Vydejte se na vzrušující jízdu po okolí, zapomeňte na kolo, auto nebo vlak. Pořiďte si koloběžku Ninebot Segway MAX G30, se kterou se dostanete na jedno nabití až do vzdálenosti 65 km, a to s větrem ve vlasech. Klíčové vlastnosti - rychlost 25 km/hod - dojezd 65 km - stoupání 20° - nosnost 100 kg - bezpečnostní systém brzd - Bluetooth Praktická koloběžka Segway Ninebot Kicskcooter MAX G30 K…

Registrovaný uživatel18. dubna 2022

Už mám druhou /první stále jezdí/ a na moji váhu 105 kg úžasná.

Registrovaný uživatel26. září 2021

dobrá kolobrnda

asi tak

Registrovaný uživatel21. září 2021

Bubnová brzda bez nutnosti montáže 10" nafukovací kola Krytí IPx - možnost jezdit v dešti Integrovaná nabíječka Stabilita, jízdní vlastnosti Klasický zvonek Dojezd Motor vzadu s dostatečným výkonem Odrazky Světla Aplikace

Král elektrokoloběžek do města i na výlety mimo město do lehčího terénu. Vyzkoušel jsem již celou řadu koloběžek, ale tohle je ve své kategorii top :) Vůbec se to nedá srovnat s ostatními.

Registrovaný uživatel28. června 2021

Pevná konstrukce, velká výdrž (při 100 kg váhy ve zvlněném terénu na režim sport minimálně 30 km, při 60 kg 60 km), nabíječka uvnitř koloběžky (vezete s sebou jen kabel), nafukovací velká kola. Moc koloběžek jsem nevyzkoušel, ale tahle je nejlepší.

Trochu větší hmotnost (díky vestavěné nabíječce a velkému akumulátoru), ale to vadí jen při přenášení, při jízdě o tom nevím

Skvělá koloběžka

Registrovaný uživatel11. června 2021

Silna do kopce ,stylova,super osvetleni

Pomala na rovine 24 km nic moc

Registrovaný uživatel10. června 2021

Již jsem hodnotil jednou, jak říkám super koloběžka pro 100kg chlapa s batůžkem. Po třech měsících ježdění žádný problém.

Pavel P.11. února 2021

Tuto koloběžku jsem si koupil po roce užívání Xiaomi mi Scooter pro. Po měsíčním užívání musím dodat, že tato koloběžka od Segwaye je úplně o něčem jiném. 10'' kola jsou velmi pohodlná a líbí se mi, že jsou bezdušová. Celkově je koloběžka robustnější a pohodlnější. Co se týká dojezdu, tak zatím jezdím v chladném počasí, tj teplota okolo 3 stupňů. Nemůžu tak porovnat baterii teplotách okolo 20 stupňů, což by měl být ideál. Dojezd se při mé váze 90 kg pohybuje lehce nad 20 km. Do toho počítám i prudké kopce a režim sport. Takovýto dojezd jsem na předešlé koloběžce měl pouze v režimu drive, či eko. Pokud tu někdo uvádí dojezd okolo 40, km tak mu závidím. Počítám, že na takovouto hodnotu bych se nedostal v režimu drive při mé váze ani pokud bych jezdil rovinky. Maximální dojezd při mé váze odhaduji na 35 km při optimálních podmínkách, což je i tak skvělé. U téhle koloběžky také chválím nabíjení respektive dobu. Od nuly do sta se koloběžka nabije za uváděných pět hodin. Přiložený nabíjecí kabel je skvělý a praktický. Pokud bych někam dojel (třeba do hospody vzdálené 20km a zbývalo mi cca okolo 50%), tak si tam dám pár piv :) a nějaké jídlo a zdržím se tam dvě a půl hodiny mezitím, pokud obsluha dovolí, se mi koloběžka dobije na 100% a já tak můžu v klidu dojet zpět 20 km domů. Super je uváděná voděodolnost. Jsem s koloběžkou jezdil v silném dešti i po loužích a vše ok, tedy kromě zablácené koloběžky :). Klidným srdcem tak můžu doporučit tuto koloběžku úplně každému. Jediné mínus hodnotím váhu koloběžky.

Trochu vyšší hmotnost, ale to je při kapacitě baterie a zabudovanému zdroji pochopitelné

Je to super stroj. Rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel25. srpna 2020

Dojezd 65 km, zvládne 20% stoupání, takže nezpomaluje do kopce, max. rychlost 30km/hod., tempomat, rekuperace při sjíždění z kopce, jízdní módy chodec, eko, drive a sport, může jezdit v dešti, pohon na zadní kolo, led světla, můžete jezdit v noci, zvonek, gelové pneumatiky, defekt není problém, kvalitní zpracování, mobilní aplikace pro detailní přehled a nastavení, dobití na 100% za 3 hodiny.

Koloběžka pro všechny, kteří vyžadují kvalitní výrobek bez kompromisů.