- + 6

Recenze Ninebot by Segway eKickScooter ZT3 Pro E
Vzhled, funkce, pohodlí a celkem i síla. Za mě je to opravdu pohodlný krasavec a jízdu si vždy užívám, osvětlení taky parádní.
Vždy jsem jezdil na kole, ale už bych neměnil :D
Na cestu do práce atd. ideální!
Rychlost by mohla být minimálně těch 35km/h (to pouze s káblem na odblokování rychlosti nebo nějaký hack přes appku.
Je to dostačující, ale člověk si na to rychle zvykne a příjde mu to pak pomalé.
Baterka taky nezvládá, to co slibuje... Teď v chladném počasí dojedu kolem 33km a to vážím něco přes 62kg
Tak jsem zvědavej, jak vydrží v létě
Určitě doporučuju, i když za tu cenu by se asi dala sehnat lepší a rychlejší...
Perfektní zpracování.
Zadní pohon.
Dobře brzdí .
Vyborná akcelerace.
Slušná výdrž.
Kvalitní odpružení - na kočičích hlavách (kostkách) bez problémů.
Chráněný nabíjecí konektor před stříkající vodou.
Režim chůze.
Podařený skládací mechanizmus
Měl jsem Xiaomi Scooter 2 a tohle je obrovský rozdíl.
Je fakt už dost těžká na manipulaci
Není to terénní koloběžka. Na to má furt malá kolečka. Po lese přes kořeny o hubu. Ale po klasických lesních cestách to jde.
Až na tu váhu (daň za silnou baterii) je super. Není pro pinďata. Za mě 1*
Doporučuji.
dostatečný výkon (pro člověka se 120kg, který potřebuje jezdit i do kopce a ne jen pro rovinkách)
vysoká a široká řidítka a velká plocha pro nohy
uzamčení i bez potřeby telefonu
silné brzdy
snadné složení a zacvaknutí
odpružení, i když při testování mi Max G2 přišla ještě lepší, ale nepřijde mi, že není tak dobré, jak se tváří, ale může to být mojí váhou
velká nafukovací kola do města lepší než tvrdá gumová kolečka
nemá TEMPOMAT (platí pro Evropskou verzi) - pro mě zásadní nedostatek, o kterém jsem nevěděl
DOJEZD - na to, jak je koloběžka těžká a asi má velkou baterii, tak v reálném provozu (teplota 5-10°C) ujede max 30km (Černý most - centrum - Černý most)
nabíječka - velký adaptér, který vzhledem k dojezdu s sebou musím vozit (do práce to mám cca 15km)
velká váha, která mimo přenášení, má za vedlejší efekt i nutnost sjednat pojistku (nejlépe jsem se dostal na 360Kč)
velikost - je opravdu obrovská a do kufru auta už se nevejde
plyn mi přijde trochu necitlivý, zpočátku nereaguje a najednou velký výkon, tak že nakopne (asi se na to dá zvyknout, ale bohužel to navazuje na absenci tempomatu, tak že se páčku bude brát často)
zatím nejspíš nedostupné příslušenství (boxík nad zadní kolo by se hodil na nabíječku)
zvláštní blatníky, přední jen v přední části kola a zadní přerušený (poznám časem, jaký to má efekt na jízdu v mokru/blátě
pokud je aktivovaný zámek, tak se s koloběžkou nedá popojíždět -> musí se pustit a odemknout (po zapnutí se automaticky rozsvítí), jinak je zabrzděná
pokud člověk potřebuje vyšší výkon, ale nechce dát vyšší cenu za něco noname čínského, tak nemá moc jiných možností pro chlapy běžných postav je výkon mimo rovinky nutný
doporučil bych jen v případě, kdy hodláte jezdit do 25km a většinu po rovinkách
zklamání z absence tempomatu a dojezdu