Koloběžka Recenze Nils Extreme WH-200

Recenze Nils Extreme WH-200

Koloběžka Nils extreme WH-200 je ideálním prostředkem pro zdolávání městských uliček. Díky nosnosti 120 kg si ji může užívat celá rodina. Rám je vyroben z kvalitní oceli, na ráfky jsou obuty pneumatiky s duší a pro maximální bezpečnost je koloběžka vybavena ocelovými brzdami typu "V-brake". Tyto vlastnosti koloběžku přímo předurčují k použití na asfaltu, dlažbě, ale i na štěrku a nezpevněných…

anajkanah8. srpna 2025

zatím jsem to jen rozbalila a až přijedou kluci , složí ji a provedou jízdu

Registrovaný uživatel23. března 2022

Za tuto cenu perfektní koloběžka, škoda, že výrobce ukončil výrobu. Byli jste jako e-shop 1. ze tří, kteří ji měli fyzicky skladem a nehráli si na to, že ho skladem máte. Dík

Musí se občas seřizovat brzdy, a na zadním kole byla již při dodání lehká osmice. Na kostře byl ostrý svár se špicí, ale to je asi jen kosmetická vada, pokud se o něj nezachytí rukou při čištění - hrozí zranění.

Za mě super koloběžka.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Velká, nastavitelná řídítka, pěkný barvy

Žlutá je trochu tmavší než na obrázku.

Zatím jsme neměli možnost vyzkoušet. Dcera dostane pod stromeček. Dodání rychlé. Postavení bez problémů.

Registrovaný uživatel16. října 2021

Dobra stabilita, působí bezpečně, vnučky s nimi rady jezdí, že prý frčí.

Volna zadní brzda, po utazeni dobra, pozor na prefouknuti duše.

Vnučky jsou spokojene, takže výborné. Myslím, že směle zakupte tento výrobek.

Registrovaný uživatel14. července 2021

všechno,brzdy,příliš vysoká

vyhozené peníze

Registrovaný uživatel2. července 2021

Dobry vzhled prijemna cena

Poskladat kolobezku z jednotlivych casti je pro neodbornika skoro nemozne. Musel jsem dat vsetky sucasti do profesionalneho servisu a zaplatit za montaz.

Nemozu doporucit! Je to pomerne jednoduchy cinsky produkt,ktery asi v CR nepodliehal kontrole kvality.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Vypadal pěkně

Křivá kostra, šířka pneumatika neseděla do vidlice. Nikdo nechce tuto značku seřídit. Musela jsem horko těžko shánět někoho, kdo by to pořešil, aby byla koloběžka pojízdná.

tusha24. července 2020

Brzdové špalíky na lakovaném podkladu! Příliš vysoká nášlapná plošina. Křivá osa na nasazení kol, obtížné vycentrovat kola.Stojan na koloběžku umístěn tak, že zadrhává o terénní nerovnosti (obrubník atp.).

Rozhodně nedoporučuji.