Objektiv Recenze Nikon Z 100-400 mm f/4,5-5,6 VR S

Recenze Nikon Z 100-400 mm f/4,5-5,6 VR S

Nikon objektiv 100-400 mm s bajonetem Z představuje velmi hbitý a univerzální tele zoom, který ostří velice tiše a přesně. Objektiv dokáže sledovat rychle se pohybující subjekt, bez ohledu na to, je-li rychlost pohybu konstantní nebo proměnlivá. Rozsah ohniskových vzdáleností poskytne velkou kreativní volnost a výkonná redukce vibrací se ziskem až 5,5 EV umožní fotografovat z ruky i s relativně…

Registrovaný uživatel11. října 2023

Nikon Z 100-400 mm, f/4,5-5,6 VR S má všechny klady optických efektů teleobjektivů a také má skvělou kresbu.

Bokeh objektivu Nikon Z 100-400 mm f/4,5-5,6 VR S je pochopitelně o něco horší než bokeh pevného 400mm/2,8, u kterého je ale cena také někde úplně jinde.

Nikon Z 100-400 mm, f/4,5-5,6 VR S je skvělá volba za dobrou cenu. Při desetidenním focení na Islandu v říjnu 2023 to byl můj nejpoužívanější objektiv.

Registrovaný uživatel20. srpna 2023

Rychlé ostření

Registrovaný uživatel3. prosince 2022

je to velmi dobrý objektiv.

Při použíti konvertoru 2x už to není ono (rozhodně ne čtyři hvězdy)

Je to objektiv jaký jsem chtěl a jsem s ním spokojen.

Registrovaný uživatel9. srpna 2022

super kvalita