Digitální kompakt Recenze Nikon Coolpix B500

Recenze Nikon Coolpix B500

Získejte snadno snímky působivé kvality s fotoaparátem Nikon COOLPIX B500 do jehož výbavy patří objektiv se 40x optickým zoomem se stabilizací a video ve Full HD kvalitě. Prozkoumejte výkonnost objektivu NIKKOR s 40násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom rozšířit až na 80násobný, a přeneste se do srdce každé akce prostřednictvím bočního ovladače zoomu s…

Jakub Kolarz29. března 2023

-skvělý zvuk při videu -dlouhá výdrž baterií -náklopný displej -40x zoom -blesk -různé režimy focení -fotografie lze dodatečně skvěle upravit

-brašna se musí dokoupit

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Za ty peníze super mašinka

Registrovaný uživatel13. září 2022

Pěkné ovládání, srozumitelný návod, dobré vysouvání blesku, tužkové baterie (kvalitnější) mi vydrží bez nabití na cca 3300 snímků. Používám na turistiku, dá se fotit jednou rukou, skvělé přibližování objektů.

Větší velikost a váha oproti jiným kompaktům. Zklamáním je pro mě kvalita snímků. Nejsou ostré, někdy přesvícené pozadí. Možná je chyba na mé straně a neumím správně držet a naklánět. Chtěla jsem vrátit, ale nepodařilo se.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Výborná optika !!! Jinak vhodný fotoaparát pro začínajícího fotoamatéra který chce opravdu fotit.

Registrovaný uživatel15. června 2022

Vše funguje jak má Za tuto cenu vinikajici

Varianta červený
Registrovaný uživatel4. února 2022

Dobré zkušemnosti s Nikonrem, používám denně, výborný zoom

Registrovaný uživatel24. prosince 2021

..tento model mám pátým rokem a jsem maximálně spokojen.Kvůli svým koníčkům fotím téměř neustále a to za každých podmínek.Fotím jak koncerty, přírodu a tak mi tato jednoduchá univerzální mašinka vyhovuje.

..je dobré mít u sebe náhradní sadu baterií, protože na kontrolku se nedá spolehnout

Výborný aparát

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Koupeno jako vánoční dárek, tak snad bude splňovat vše, co má.

Super cena, podle popisu a vzhledu zlatá střední cesta. Vypadá krásně, líbí se mi možnost propojení s telefonem. Zboží přišlo funkční a včas. Spokojenost!

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

za tu cenu

Registrovaný uživatel8. února 2021

Kvalitní foto i za ztížených podmínek (proti slunci, za snížené viditelnosti). Přehledné ovládání funkcí.

Nutnost dodatečně dokoupit paměťovou kartu-není součástí fotoaparátu a není to uvedeno v nabídce.

Pro běžné užití fotoaparát každému doporučuji.

Varianta červený