Kniha se mi moc líbila. Přečetla jsem ji asi 3x a chystám se znovu. Doporučuji všem kteří milují srdcerváče jako já. 11/10

Knížka je skvělá! Děj se odehrává 2 roky po Srdcerváčích a Charlie a Nick jsou stále spolu ve vztahu. Ani jim se ale nevyhýbají problémy (Nickův odchod na vejšku) a tak je knížka plná situací, které zná snad každý kdo byl (nebo je ) v partnerském vztahu. Opět mnoho emocí a tak jistě budete oběma držet palce. Všem kdo si zamilovali sérii Srdcerváčů (ať knížky nebo seriál) knížku 100% doporučuji.
Úplně super,kniha mi přišla myslím do dvou dnů.Knika je dobrá,zajímavá a jestli se zajímáte o Nicka a Charliho tak můžu doporučit.
Kniha mohla přijít lépe zabalená ale jinak dobrý.
Knihu můžu doporučit je zábavná a zajímavá i dobrodružná a i za ty peníze to stojí. :)
Bavilo mě to
Super knizka