Recenze Nick a Charlie: Novela k Srdcerváčům - Alice Osemanová (2022, brožovaná)

Stýskání lásku jenom umocňuje, že jo? Všichni ví, že Nick a Charlie jsou dokonalý pár – jsou nerozdělitelní. Ale teď Nick odchází na vysokou školu a Charlie zůstane na střední sám. Všichni se ptají, jestli zůstávají spolu, ale co je to za hloupou otázku?! Vždyť tohle je Nick a Charlie, proboha! Jak se však nezadržitelně blíží chvíle, kdy se budou muset rozloučit, oba začínají pochybovat: je…

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Kniha se mi moc líbila. Přečetla jsem ji asi 3x a chystám se znovu. Doporučuji všem kteří milují srdcerváče jako já. 11/10

Registrovaný uživatel24. července 2022

Knížka je skvělá! Děj se odehrává 2 roky po Srdcerváčích a Charlie a Nick jsou stále spolu ve vztahu. Ani jim se ale nevyhýbají problémy (Nickův odchod na vejšku) a tak je knížka plná situací, které zná snad každý kdo byl (nebo je ) v partnerském vztahu. Opět mnoho emocí a tak jistě budete oběma držet palce. Všem kdo si zamilovali sérii Srdcerváčů (ať knížky nebo seriál) knížku 100% doporučuji.

Registrovaný uživatel14. července 2022

Úplně super,kniha mi přišla myslím do dvou dnů.Knika je dobrá,zajímavá a jestli se zajímáte o Nicka a Charliho tak můžu doporučit.

Kniha mohla přijít lépe zabalená ale jinak dobrý.

Knihu můžu doporučit je zábavná a zajímavá i dobrodružná a i za ty peníze to stojí. :)

Registrovaný uživatel22. června 2022

Bavilo mě to