Jsou dostačující ve všech směrech,v češtině.
Dnes jsem dala jako dárek a po rozbalení byl poškozený řemínek.
Z hodinek jsem nadšená,ale vcelku mě nákup mrzí, že nejsou 100% ok.

Jsou dostačující ve všech směrech,v češtině.
Dnes jsem dala jako dárek a po rozbalení byl poškozený řemínek.
Z hodinek jsem nadšená,ale vcelku mě nákup mrzí, že nejsou 100% ok.
Very view you super
Hodinky jsou fajn, baterie vydrží klidně i 7 dní bez nabití, kroky měří celkem přesně. Celkově jsem spokojený.
Často hlásí že nejsou zpárované i když je zařízení hned vedle nich.
Někdy, velmi málo, problikává displej, sami se vysouvají záložky ale není to moc časté a jakmile na nich začnete něco dělat přestane to.
Na odpočtu by mohlo být nastavitelné číslo ne jen 1 3 5 a 10 minut.
A mohlo by na nich být více sportů.
Hodinky jsou fajn a i za tu cenu, ukazují čas, měří kroky tep, okysličení krve, tlak a spánek.
Pokud jsou spárované ukazují počasí a pomocí aplikace pouští hudbu z mobilu a mačkají spoušť fotoaparátu a ukazují zprávy.
Možnost nastavení sportu, chůze, běh, ciklistika, švihadlo, badminton, basketbal a fotbal.
Také jsou na hodinkách stopky odpočet a budík a svítilna.
Jsou dobré jsem s nimi spokojen.
Parádní, dá se použít fotka profil hodinek a jednoduše se spárůjí s mobilem, cena super a fungují bezvadně.
Koupila jsem je dědovi, takže pro člověka který tomu moc nerozumí a technice také ne. Hodinky jsou suprový, jednoduchý na ovládání a díky tomu si je děda nemůže vynachválit
jsou výborné
ale bohužel potřebují ten placatý telefon a já mám jen jednoduchou Nokií
mám je nefunkční ve skříni ale chodím se na ně občas dívat jak jsou krásné a štve mě že nechtějí ukazovat ani obyčejný čas , Janek
Jsou přímo krásné jen škoda že samé neukazuji nic .
Hodinky jsou skvělé, měří vše jak mají s výjimkou režimu spánek. Spánek měří bohužel až od půlnoci (nebo aspon u mne to tak je). Jinak nemůžu nic vytknout.
Dlouhá výdrž, pěkný design
Nedá se spárovat s mobilním telefonem, aplikace funkční, ale po čase se na hodinkách objeví -Hodinky nespárovány s telefonem je nutné znovu a znovu přihlašovat. I helpdesk neví, co s tím.
Třeba vadný kus, zralý na reklamaci
Velmi dlouhá výdrž baterie - až týden při běžném provozu.
Zatím žádné, za tu cenu je to super produkt pro nenáročné uživatele základních funkcí, víc jich člověk reálně nepotřebuje.
Doporučuji nenáročným uživatelům
Za tý prachy špice
Druhy den dcera levé ztratila.
Možnost vložení vlasstní fotky na display
- čeština
- jednoduché, snadné ovládání
- dobrá cena
- pro muže příliš krátký řemínek
Hodinky super jsem spokojená
Jsou hezké.
Ukazují si naměřené hodnoty jak se jim chce. Nedá se na ně moc spolehnout. Kroky zkreslují a měření tlaku a tepu také.
kvalita,výdrž baterie, cena
Pro 11 leté dítě ideální za tu cenu..
Nemohu hodnotit.Zatím nevyzkoušeno.
Možnost výběru ciferníku
Výběr ze 7 sportu
Výdrž baterie maximalně do pěti dnů.
Není možnost nastavení citlivosti počítadla kroků.
Měření tlaku je třeba brát s velkou rezervou.
Moje první smart hodinky a za tu cenu spokojenost.
Dosud krátká doba na zhodnocení