Recenze Niceboy X-fit Active

Mějte přehled o svých aktivitách, a to přímo na zápěstí. Niceboy X-fit Active a jeho velký barevný displej vám poskytne ty informace, které právě potřebujete. Je to funkcemi nadupaný sporttester, který se nezalekne ničeho – je vodotěsný, prachuvzdorný a bez nabíjení vydrží až 7 dní. Jeho klíčové vlastnosti jsou: přímé měření srdečního tepu, vodotěsnost IP67, analýza hodnot kondice v české…

Letem světem Applem
Hodnocení: 70 %Odborná recenze
Letem světem Applem

Náramek Niceboy X-fit Active je zařízením za pár korun a je tak třeba na to pamatovat. Ústupky můžeme vidět například v displeji či občas v krkolomném ovládání. Pokud ale s podobným příslušenstvím začínáte či chcete náramek, jehož případná úhona během sportu nebude mrzet vás ani vaši peněženku, je X-fit Active tím zařízením pro vás. Můžete jej mít nyní za super cenu 777 korun.

Více na Letem světem Applem
Registrovaný uživatel19. listopadu 2021

Trochu lepší řemínek než mi band

Pouze přednastavené ciferníky, tlak to měří stále stejný, kroky moc nesouhlasí, spánek o ničem....

Po 14 dnech šly pryč a koupil jsem jiné.

Registrovaný uživatel1. října 2021

320 ,- Kč je výborná cena. Fitnes náramek jsem si koupila před rokem a půl za cenu 666,- Kč. Jsem s ním maximálně spokojená. Používám ho denně. Výdrž baterie při běžném používání stále 7 dní. Náramek je na dupaný spoustou funkcí. Vodotěsný. Proto jsem nyní neváhala a koupila znovu pro kamaráda jako dárek k jeho narozeninám. Zkrátka za tu cenu jsem ho v tom obchodě nemohla nechat. Kamarád je nadšený z množství funkcí i z výdrží baterie. Byl to pro něj nejlepší dárek !!!

Super cena v poměru množství funkcí, výdrží baterie a designu.

Registrovaný uživatel5. července 2021

pro deti super zacatek, cena dobra; servis; reakce; super pristup firmy; na pozadani nam poslali nahradni naramek; neni co vytknout

na cenovou kategorii asi zadny, ale pro dospelaky nevhodny, pocita to dost nepresne; ale my srovnavame neporovnatelne; deti tyhle hodinky a dospelaci garminy za 30 x vic penez :-)

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Trochu nevyhovující nabíjení, moc to tam nedrží