Chytré hodinky Recenze Niceboy Watch Lite 3 černé

Recenze Niceboy Watch Lite 3 černé

Watch Lite 3 od značky Niceboy jsou stylové chytré hodinky, které se mohou chlubit IP68 certifikací, měřením tepu, okysličení krve i krevního tlaku. Stylové hodinky Watch Lite 3 od Niceboy jsou perfektní volbou pro každodenní nošení i sportovní aktivity. Hodinky na první pohled zaujmou prémiovým vzhledem s plastovým tělem a 1,69" TFT displejem jehož vzhled si můžete přizpůsobit díky desítkám…

lacika.vojtech13. května 2024

Při ohnutí zápěstí si zmáčknete tlačítko on/off a hodinky si vypnete

judita.jelenikova28. dubna 2024

Hodinky naprosto k ničemu nebyly vůbec presné pokud jde o měření teprve frekvence , odchylka měření byla i 40 . Displej se neustále zhasínal. Nedoporučuji

Produkt je levný a měří velmi nepřesně. Nedoporučuji.

divabara1225. března 2024

Jednoduché ovládání a příjemné nošení po celý den.

Nevím, žádný zápory jsem nehledal.

Dobrá cena ,určitě bych pořídila výrobek znovu

anna1. března 2024

Velký displej, hodně funkci, spokojenost

Koupeno jako dárek , dobrý nákup

rojice20. prosince 2023

- velmi příznivá cena - hezký design - pěkné funkce za málo peněz - pro dítě nebo jako první chytré hodinky naprosto dostačující - kvalitní zpracování

strizekj15. prosince 2023

Nabíjecí stanice je z velmi křehkého plastu

Registrovaný uživatel1. listopadu 2023

Životnost baterie

Registrovaný uživatel19. září 2023

Poměr cena výkon.Spokojenost.

Registrovaný uživatel19. července 2023

Cena České menu v hodinkách Sportovní funkce Přesné počítání kroků

Sašenka23. května 2023

Levné hezké hodinky Fungují skvěle Jsem spokojená s cenou i kvalitou hodinek

Registrovaný uživatel11. května 2023

Hodně ciferníků na výměnu České menu

Jsou pohodlné na ruce, pásek je příjemný.

Tana Raskova5. května 2023

Dobrý poměr cena a výkon hodinek Funkce hodinek Jsou lehké a hezky vypadají na dámské ruce Displej je i na sluníčku čitelný

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Nefunkční ciferníky Špatný displej Vypnou se při 30% baterie Nespolehlivé měření Nespolehlivá app

Původně jsem chtěl Honor Band 7, ale prodavač mi řekl, že Niceboy Watch Lite 3 jsou v mnohém lepší. Dal jsem tedy na radu. Ale totálního amatéra. Jako dárek jsou hodinky neúspěšné. Špatný displej, špatné barvy, displej je spíš rozmazaný a hlavně jsou nefunkční ciferníky, měření je úplně o ničem a to jen, pokud v danou chvíli vůbec měření funguje. Hodinky se při dosažení 30% vypnou a tváří se, že jsou vybité. Aplikace FitCloudPro hovoří recenzí o všem špatném. Nelze přiřadit notifikaci Gmailu, když někdo volá, tak i přes to, že v menu to mám povolené, neukáže se mi, že někdo volá. Hodinky jsou totálně k ničemu a jelikož je to měsíc od koupě, lze je prý jen reklamovat. Ale s čím je reklamovat? Leda tak s baterií, nic víc. Ale i to mi bude vráceno, že je vše v pořádku. Mobil pohotovost u mě končí už z důvodu, že prodavači se snaží zbavit zboží, které nelze zřejmě normálně prodat, vychvalují ho a pak lidé doplácí na rady ne-odborníků. Hodinky nedoporučuji, jinak máte i za tu nižší cenu drahý plastový náramek. Žádný poměr : cena, výkon.

Adam22. listopadu 2022

Levné ale slouží jak jsem chtěl

Hodinky s nadstavbou více funkcí :)