Při ohnutí zápěstí si zmáčknete tlačítko on/off a hodinky si vypnete

Při ohnutí zápěstí si zmáčknete tlačítko on/off a hodinky si vypnete
Hodinky naprosto k ničemu nebyly vůbec presné pokud jde o měření teprve frekvence , odchylka měření byla i 40 . Displej se neustále zhasínal. Nedoporučuji
Produkt je levný a měří velmi nepřesně. Nedoporučuji.
Jednoduché ovládání a příjemné nošení po celý den.
Nevím, žádný zápory jsem nehledal.
Dobrá cena ,určitě bych pořídila výrobek znovu
Velký displej, hodně funkci, spokojenost
Koupeno jako dárek , dobrý nákup
- velmi příznivá cena
- hezký design
- pěkné funkce za málo peněz
- pro dítě nebo jako první chytré hodinky naprosto dostačující
- kvalitní zpracování
Nabíjecí stanice je z velmi křehkého plastu
Životnost baterie
Poměr cena výkon.Spokojenost.
Cena
České menu v hodinkách
Sportovní funkce
Přesné počítání kroků
Levné hezké hodinky
Fungují skvěle
Jsem spokojená s cenou i kvalitou hodinek
Hodně ciferníků na výměnu
České menu
Jsou pohodlné na ruce, pásek je příjemný.
Dobrý poměr cena a výkon hodinek
Funkce hodinek
Jsou lehké a hezky vypadají na dámské ruce
Displej je i na sluníčku čitelný
Nefunkční ciferníky
Špatný displej
Vypnou se při 30% baterie
Nespolehlivé měření
Nespolehlivá app
Původně jsem chtěl Honor Band 7, ale prodavač mi řekl, že Niceboy Watch Lite 3 jsou v mnohém lepší. Dal jsem tedy na radu. Ale totálního amatéra. Jako dárek jsou hodinky neúspěšné. Špatný displej, špatné barvy, displej je spíš rozmazaný a hlavně jsou nefunkční ciferníky, měření je úplně o ničem a to jen, pokud v danou chvíli vůbec měření funguje. Hodinky se při dosažení 30% vypnou a tváří se, že jsou vybité. Aplikace FitCloudPro hovoří recenzí o všem špatném. Nelze přiřadit notifikaci Gmailu, když někdo volá, tak i přes to, že v menu to mám povolené, neukáže se mi, že někdo volá. Hodinky jsou totálně k ničemu a jelikož je to měsíc od koupě, lze je prý jen reklamovat. Ale s čím je reklamovat? Leda tak s baterií, nic víc. Ale i to mi bude vráceno, že je vše v pořádku. Mobil pohotovost u mě končí už z důvodu, že prodavači se snaží zbavit zboží, které nelze zřejmě normálně prodat, vychvalují ho a pak lidé doplácí na rady ne-odborníků. Hodinky nedoporučuji, jinak máte i za tu nižší cenu drahý plastový náramek. Žádný poměr : cena, výkon.
Levné ale slouží jak jsem chtěl
Hodinky s nadstavbou více funkcí :)