Chytré hodinky Recenze Niceboy Watch 3

Recenze Niceboy Watch 3

Niceboy Watch 3 jsou chytré hodinky, které kombinují vynikající výkon s elegantním designem. Disponují 1,85" IPS dotykovým displejem s vysokým rozlišením, minimalizovanými rámečky a kovovým tělem. S více než 200 ciferníky si je přizpůsobíte svému osobnímu stylu. Umožní pohodlně telefonovat přes Bluetooth a zobrazí vám důležité notifikace přímo na vašem zápěstí.

Hppaviliondv627. října 2024

Nepočítá kcal . Hlavně kvůli tomu, jsem to pořizoval .

Registrovaný uživatel22. srpna 2024

Mám drobné zápěstí a v recenzích jsem se dočetla, že jedna kupující má také a že jí sedí. Je to pravda.

Pásek není bílý, ale šedý.

guliky25. června 2024

Dárek pro neteř.Jsou to pro ni dostačující chytré hodinky na pár let.

paulinaruzickova26. dubna 2024

Bezvadný displej. Aplikace úžasná.

Zatím neshledáno.

repikovah15. dubna 2024

Jsem zatím spokojena tu značku nemám poprvé.

Peterfiser15. ledna 2024

hodinky bez akýchkoľvek problémov funkčné, dobrá cena, displej je čitateľný aj na slnku, merania sa mi zdajú presné

Petrkosina 711. ledna 2024

Dá se na nich ovládat hudba z telefonu a volat

Hned po vánocích jsem je spároval a mám je na ruce každej den. Dobíjet je musím tak za týden. Kabel je v balíčku taky. Měří skoro všechno.

Registrovaný uživatel18. prosince 2023

Kvalita hodinek odpovídá ceně, pěkné hodinky s funkcemi za dobrou cenu.

Ladislav Kalousek15. prosince 2023

Nejlepší řemínek co jsem zatím u hodinek měl Konektivita na iphone Dobré rozlišení displeje Mají mnohem delší výdrž baterie než hodinky co jsem měl dříve za vyšší cenu

Vše dle očekávání, není co vytknout.

Gabriela12. prosince 2023

možnost vlastního ciferníku, zajímavý vzhled hodinek dobrý poměr kvalita:cena

nejde odepisovat na zprávy z hodinek

Registrovaný uživatel11. prosince 2023

Tenký displej a příjemný silikonový pásek Používám i na spaní pro měření hodnot Aplikace k hodinkám je v češtině

Stef10an28. listopadu 2023

Displej je dobře čitelný na slunci a reaguje na dotyk bez problémů a rychle Kvalitní materiály Jsou hezké Zajímavá cena

Romča14. listopadu 2023

Pásek je příjemný a při pohybu zápěstím nedře kůži Displej má dobré rozlišení a není problém s dotykovým ovládáním Jsou vodotěsné, nevadí jim sprchování Vypadají luxusně

Registrovaný uživatel6. listopadu 2023

neustálé problémy s připojením k mobilu

Registrovaný uživatel18. října 2023

S hodinkami jsem spokojená a určitě bych dala ke kladům poměr cena a výkon. Na svou cenu fungují výborně a i vypadají krásně.

Jan 75. října 2023

Kvalitní zpracování a displej Velký výběr ciferníků Dost sportovních aktivit Měření zdraví Čeština Bezproblémové párování na iPhone CENA!

Náročné IT uživatele asi neuspokojí

Apple Watch konkurovat nedokážou, ale za tu cenu lehce přes tisíc je to opravdu hoodně muziky. Myslím, že průměrnému člověku tyto hodinky naprosto vystačí a ještě ušetří. Já jsem maximálně spokojen.

Martin Kiska3. října 2023

Hodinky jsou opravdu kvalitně zpracované, za tu cenu skvělé Přehledný monitoring spánku mobilní aplikace je v češtině a hodinky se od ní neodpojují Nízká cena Pásek je příjemný na zápěstí

Éditka:-*30. srpna 2023

Růžové vypadají luxusně! Pohodlný pásek Displej má vysoké rozlišení a reaguje okamžitě na dotek Jsou nabité funkcemi

Bála jsem se hlavně vzhledu, že budou na obrázku hezčí než pak ve skutečnosti ale odpovídá to. Opravdu jsou nádherné a pásek krásně měkký.