Sportovní kamera Recenze Niceboy Vega X Pro černá

Recenze Niceboy Vega X Pro černá

Výborná outdoorová kamera přináší možnost záznamu v perfektní 4K kvalitě. Nabízí možnost natáčení všech aktivit s celoskleněným 7G objektivem, díky kterému jsou pořizované záběry pořizovány v širokém zorném poli a nejvyšší kvalitě. Akční kamera se může pochlubit maximální kvalitou záznamu 4K 60 FPS a extrémní plynulostí s Full HD a 120 snímky za vteřinu. Maximální datový tok je 120 Mb/s což jí…

Registrovaný uživatel2. srpna 2023

Má hodně možností natáčení dá se přidělat na kolo, tělo i teleskopickou tyč.

Syn je s kamerou maximálně spokojený. Je kvalitní a natáčí hezké videa.

Kryštof S.21. července 2023

Poměr cena výkon

Kameru mám krátce na větší recenzi: Vybíral jsem podle recenzí a mohu potvrdit, že kamera v poměru cena a výkon je dobrý kup.

Jan Kousal18. července 2023

4K video Je docela těžká/bytelná

Není to GoPro

Registrovaný uživatel12. července 2023

TopTOP kamera do vody nebo na pláž vše vydrží a dělá kvalitní videa ve velkém rozlišení

Luboš Švorc29. června 2023

Nebyla drahá a je v češtině Natáčí výborně

Vnuk jí používá často na nahrávání videí a funguje mu výborně.

Registrovaný uživatel23. června 2023

Koupil jsem jí jen kvůli delší dovolené a nechtěl jsem dát hodně peněz. Dle recenzí se mi VEGA jevila jako ideální volba. Dovču semnou zvládla celou, jediné tak jsem ji musel častěji nabíjet než jsem očekával, ale to je asi při natáčení při nejvyšší kvalitě normální. Určitě můžu doporučit.

Registrovaný uživatel25. května 2023

Příslušenství v balení a dobrý poměr cena výkon

Kameru VEGA X Pro doporučím ale spíše nenáročným uživatelům nebo začátečníkům, kteří neočekávají obraz jak z filmu. Svůj účel však splní dostatečně a není třeba dokupovat drahé příslušenství. Vše je v balení.

Registrovaný uživatel19. května 2023

Selfie displej je super pro natáčení videí kdy jsem sám Barvy videa jsou ostré Kameru občas upevním na kolo Není tak drhá jako GoPro

Já jsem s ní spokojený

Tom16. května 2023

Příslušenství Odolnost Dva displeje Cena

Nesmí se srovnávat třeba s GoPro ty jsou jinde ale i cenově. Tato kamera je ideální třeba pro děti nebo začátečníky jako startovací kamera.

Registrovaný uživatel8. února 2023

není třeba kupovat drahé akční kamery, tahle je levnější a ještě má doplňky v balení

Registrovaný uživatel2. února 2023

Odolná kamera Natáčení ve vysokém rozlišení Vodotěsná

Zvládla s dětmi už tři dovolené je tedy hodně odolná :D

Registrovaný uživatel1. února 2023

Příslušenství (není třeba dokupovat je v balení) 4K nahrávání

Měřa24. ledna 2023

Skvělý poměr cena a kvalita Kamera funguje jak má jsem s ní spokojený

Lukas20. ledna 2023

přijde mi ideální poměr cena a výkon dá se připojit na helmu má selfie displej

Šimon18. ledna 2023

Super kamera natáčí krásně a je malá Nestojí tolik jako GoPro a stačí V balení je dost příslušenství

Steeve8. září 2022

Dva displeje Je hodně odolná proti pádu

Používám ji už víc jak rok a koupil jsem tu samou i ségře. Se vším jsem u ní spokojený. Je fakt odolná už mi nejméně stokrát spadla a stále funguje jako nová.

Registrovaný uživatel25. července 2022

Kamera je vyrobena z nekvalitních plastů a jak už tu někdo v recenzi psal, praskají krytky na baterii a konektory

Velice nekvalitní plasty! To by se u outdoorové kamery nemělo stát.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Veškeré funkce co má umět umí Manuál je v balení v češtině i kamera má české menu Obraz je kvalitní na tak malou kameru V balení jsem našel hodně držáků atd Dva displeje

Vaclavskorpil28. dubna 2022

Za dobrou cenu (proti konkurenci) Natáčí i fotí krásně České menu V balení je hodně příslušenství

Jsem s kamerou hodně spokojený, na natáčení zážitků a na dovolenky skvělá volba.

Jiří Majer18. ledna 2022

Občas docela hezky natáčí co se 4K týká... Cena

Už podruhé na reklamaci prasklá dvířka kam se dává SD karta ta stejná vada jako předchozí kus....

Praskání dvířek je tady u téhle kamery častý problém....Tahle kamera by měla něco vydržet...A to se opakovaně nestalo...