Robotický vysavač Recenze Niceboy ION Charles i9 Plus

Recenze Niceboy ION Charles i9 Plus

Robotický vysavač Niceboy ION Charles i9 Plus je navržen tak, aby usnadnil úklid domácnosti díky svému multifunkčnímu designu 2v1, který kombinuje vysávání a mopování. Tento model je vybaven pokročilým navigačním systémem LiDAR, který umožňuje vytvářet detailní mapy domácnosti a zajišťuje tak stoprocentní pokrytí úklidu. Nastavení úklidu lze snadno provádět prostřednictvím mobilní aplikace…

vaculik7. července 2025

zatím se seznamujeme

Registrovaný uživatel15. listopadu 2024

Úspora času

Vysavač mám krátce, byl to nejlepší dárek. Myslím, že kdo o něm přemýšlí, tak ať ho koupí, protože robot je famozní. Tolik času ušetří, doporučuji.

Terkap 237. listopadu 2024

Šetří čas i námahu. Vysává i vytírá a vše ukazuje na telefonu. Ideální kombinace robota.

Registrovaný uživatel29. října 2024

Snadná výměna a čištění nádobky na prach. Náhradní díly v balení.

Je u nás používán v bytě s koberci a drobky vysaje i z vyššího chlupu.

Registrovaný uživatel25. září 2024

Připojení k aplikaci je v češtině a přinese hodně možností navíc Vysavač funguje bez chyb, nenaráží do nábytku Dokáže sebrat i větší drobky nebo písek Snadno se udržuje

Lukaseyer2. září 2024

PROFI robotický vysavač! Výborná kvalita

Registrovaný uživatel27. srpna 2024

Aplikace v telefonu Kvalita úklidu Výdrž baterie Výkon sání

Stojí dost peněz ale vyplatí se zainvestovat.

Messinoss21. srpna 2024

Výborný a kvalitní samostatný vysavač! Doporučuji hlavně kvůli úspoře času a dobré interakci vysavače. Kvalita úklidu opravdu top.