Robotický vysavač Recenze Niceboy ION Charles i8 černý

Recenze Niceboy ION Charles i8 černý

Robotický vysavač Niceboy ION Charles i8 v sobě kombinuje nejen účinný vysavač, ale zároveň i mop s inteligentním dávkováním vody AQUA Direct. S mobilní aplikací Niceboy ION vyřídíte úklid během vteřiny ze svého mobilního telefonu. Vysavač využívá inteligentní technologii Optical Flow pro rozpoznání znečištění, navigační systém NaviGATE pro stoprocentní pokrytí uklízené plochy a s technologií…

F.R.15. května 2023

Dobře zpracovaný vysavač od české firmy V Niceboy mi poradili na podpoře s nastavením a uvedením do provozu

Má jen jeden přimetač škoda, že tam nedali o druhý

Velká výhoda je česká podpora na telefonu u které není třeba čekat hodiny na spojení. Telefon mi vzali hned na poprvé a poradili s uvedením do provozu a párováním do aplikace. Další produkt koupím opět od nich.

Rendis :D9. května 2023

je tichý přejede i prah sám si uklidí a rozvrhne celý prostor

Registrovaný uživatel4. května 2023

dostane se všude, není hlučný, aplikace hodně rozšiřuje možnosti ovládání, je samostatný v úklidu i dobíjení, rychle se dobíjí

Marie Novotná2. května 2023

Vyplatilo se koupit a zkusit takový vysavač. :)

Vláďa25. dubna 2023

Zachytává i vlasy

Škoda, že nemá vpředu dva štětečky ale jen jeden

Koho nebaví uklízení tak ať koupí.

Registrovaný uživatel18. dubna 2023

Jednoduchá obsluha i pro starší generaci

Byl to dárek pro babičku. Jsme spokojeni je to kvalitní vysavač s jednoduchou obsluhou. Vysává i když se jen zmáčkne tlačítko.

Radim Vávra13. dubna 2023

Dobrá orientace v prostoru Vysávání včetně namotání vlasů Má dostatečný výkon na čistý úklid bytu Bezúdržbový provoz

Sláva11. dubna 2023

Šetří čas i práci Dobrá cena za robotický vysavač s aplikací

Jsem spokojený...

Viva5. dubna 2023

perfektní, jednoduchý vysavač co si vystačí sám a dobře uklidí Není předražený Aplikace je česká a zdarma ke stažení

Po vybalení jsem se trochu bál párování a obsluhy vysavače... Nakonec to šlo snadno.

Nicol3. dubna 2023

Skvělý vysavač dobrý poměr cena výkon

Registrovaný uživatel22. března 2023

výborný sací výkon kvalitně vytírá velká nádobka na prach nádobka se dobře vytahuje, nic z ní nepadá

opravdu mohu doporučit

Registrovaný uživatel10. března 2023

Ušetří hodně času a je pečlivý Nepotřebuje asistenci u uklízení Není tolik hlučný Vydrží dlouho uklízet

Michal12. ledna 2023

Mobilní aplikaci nebylo těžký s vysavačem propojit Poměrně objemná nádržka (není třeba měnit po každém vysátí) Srovnatelný s dražší konkurencí Síla sání zvládne i hrubší bordel

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Suché i mokré uklízení

Nejlepší dárek jaký jsem mohl dostat! Úklid už není třeba řešit zvládne vysát i vytřít.

Roman720. prosince 2022

Vysavač uklízí doopravdy sám 2x v týdnu celý byt Mop i vysávání