Používaný asi 4dny.
Asi po 8 použití začal být při vysávání hlučnější.

Robotický vysavač Niceboy ION Charles i10 je chválený za precizní vysávání, samostatnost a dlouhou výdrž baterie. Uživatelé oceňují i komunikaci v češtině a variabilitu nastavení přes aplikaci. Mopovací funkce však vyžaduje realistická očekávání a někteří zmiňují počáteční potíže s připojením k aplikaci.
Používaný asi 4dny.
Asi po 8 použití začal být při vysávání hlučnější.
tichý ,zametá výborně
Vysava sam
Na baterii vydrzi fakt dlouho, cely dum vymopuji klidne nekolikrat za sebou
Dokaze prekonavat i pomerne vysoke prahy/prekazky
Vysava kvalitne i na nizky vykon sani.
Mopovani spise jen roznasi spinu. Myslet si ze jednim hadrem vymopujete 100m2 by bylo naivni.
To by zrejme chtelo i nejakou tu stanici k nemu.
TOP robot na úklid
Díky aplikace v opravdu hodně variabilní a rozsáhlost nastavení a variant úklidu mě velice překvapila.
Navíc komunikuje v češtině a dává zpětnou vazbu co dělá.
Spojení s aplikací se mi povedlo až na druhý pokus.
Dá se používat na vysávání i bez aplikace
Vůbec nenajíždí na nábytek
Vysaje i koberec s dlouhým chlupem
Na vysavači není poznat kolik zbývá baterie jen v aplikaci
Už nám uklízí několik týdnů a stále z něj mám radost. Ta volnost kdy člověk nemusí běhat s vysavačem po bytě ale jen ho zapne.... je opravdu k nezaplacení :)
Pohyb v prostoru + samostatnost při úklidu.
Koupil jsem tento vysavač společně s bezpečnostní kamerou. Oba produkty od niceboy mě potěšily kvalitou.
Vysavač je zcela samostatný, po zmapování místnosti uklidí každý kousek podlahy i přechod z koberce na lino.
Mapovanie miestností v aplikácii.
Precízne vysávanie.
Neviem o žiadnom.