Recenze Niceboy Beans 4 Pop

Bezdrátová sluchátka Niceboy Beans 4 POP Niceboy Beans 4 POP představují inovativní řešení pro každodenní poslech hudby a volání bez omezení kabely. Díky technologii True Wireless a uzavřené konstrukci přinášejí čistý zvuk a efektivní potlačení okolního hluku. Hlavní výhodou bezdrátových sluchátek Niceboy Beans 4 POP je jejich dlouhá výdrž baterie. Sluchátka nabízí 6 hodin poslechu na jedno…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Sluchátka Niceboy Beans 4 Pop jsou hodnocena jako cenově výhodná s dobrým zvukem pro běžné použití. Uživatelé oceňují jejich ergonomii a skladnost, ale někteří zmiňují problémy s ovládáním a výdrží při náročnějším využití.

• Dobrý zvuk vzhledem k ceně
  • Malé a skladné dobíjecí pouzdro
  • Ergonomický tvar, drží v uších i při pohybu
  • Vysoká hlasitost
  • Nízká cena
  • Pro sledování filmů nižší kvalita zvuku
  • Obtížné ovládání hlasitosti
  • Krátká výdrž baterie
  • Slabá výdrž sluchátek po delším používání
  • Neuspokojivý zvuk při některých žánrech

Wesenerovalenka10. července 2026

Malé, že nejsou vidět pod vlasama a krabička je akorát do kapsy. Venku při běhání nevypadává zvuk. Nízká cena.

Mattydvorak29. června 2026

malé pecky s vysokou hlasitostí

Petra9. června 2026

celkem dobře drží v uších

špatně reagují a po měsíci používání přestaly fungovat, jdu je reklamovat

Simona-kadlecova28. dubna 2026

- malé opravdu az miniaturni na můj vkus

- hoorší zvuk ale jde to - musí se často nabíjet

- sluchatkja od niceboy mám už několikáte a jelikož jsem je buď ztratila nebo mi dosloužilky tak mi přijde, že mám s nimi zkušenost a jelikož si budu kuli rozkousanemu jednomu sluchatku kupovat nové určitě nezvolím tyto ale jiné. Plus mě mrzí, že jich není víc od niceboy na váběr zvlíšt těch která nemají špunty ale jsopu celé plastové.

eva18. dubna 2026

Na hudbu mi přijdou dostačující.

- Pokud jde o sledování filmů (Netflix), tak tam byla kvalita horší. - Vůbec nerozumím tomu, jak na nich snižovat hlasitost. Opakované poklepání sluchátka kompletně rozhodilo.

alesvitr5. ledna 2026

Používám na mluvené slovo a super

monika.koreckova17. prosince 2025

Krásně hrají, jsem moc spokojená .

Varianta růžová
Registrovaný uživatel7. srpna 2025

Malé skladné dobíjecí pouzdro. Dobrá ergonomie, drží i při běhání. Zvuk je nadprůměrný na tuto cenovou kategorii.

Jsou to mé několikáté sluchátka v podobné cenové relaci. Často je ztrácím, takže nemá cenu kupovat draze. Hodnotím je opravdu pozitivně ve všech ohledech, které běžný uživatel asi potřebuje (zvuk, výdrž, ergonomie do ucha, cena)

Marekkozuch11. června 2025

Dobrá cena a parametry sluchátek

Syn je spokojený.