Celoroční osobní pneu Recenze Nexen N'Blue 4 Season 155/65 R14 75 T

Recenze Nexen N'Blue 4 Season 155/65 R14 75 T

Celoroční pneumatika Nexen N'Blue 4 Season zaručuje optimální vyváženost mezi přilnavostí za mokra a spotřebou paliva. Nízká hlučnost těchto pneumatik (pouhých 68 dB) je ohleduplná k okolí, což ocení především obyvatelé měst. Pneumatika je vhodná pro osobní vozidla a SUV.

4 recenze

Eva Mankova3. října 2025

Dobrá přilnavost a cena .

Opravdu moc měkký boky pneu . Při tlaku 2,5 což je standart se při pohybu volantem doleva doprava rozkývá cele auto jak balónech . Prudký pohyb volantem je riskantni . Pro mě zklamání na celé čáře .

155/65/R14 opravdu nedoporučuji . Opravdu jsem se bál . Já je sice už nechám na autě a dojezdim,ale přístřeší pořídím jiné a připlatit si .

z.hrivnak28. srpna 2025

používám sice 2 dny , alůe je znatelný pokles hlučnosti. Navíc servisman uvedl , že jsem si dobře vybral.

Kuba FM18. března 2024

pneu na druhé vozidlo do rodiny (Citroen C1), které jezdí výhradně po městě "kolem komína" - spokojenost

Registrovaný uživatel7. května 2021

ověřená spolehlivost a účelnost