Naprostá nutnost pro všechny rodiče, jejichž dcera propadla trans šílenství!

Naprostá nutnost pro všechny rodiče, jejichž dcera propadla trans šílenství!
Protože prožíváme v rodině učebnicový příklad, zajímal mne názor někoho, kdo se problematikou zaobírá, a to odborně. Nemám na průběh tranzice v rodině vliv, a jen se mi potvrdily mé domněnky, problém je především v době, kterou žijeme. Psychiatrie pro dospívající je špatně dostupná, když to řeknu ještě slušně, a pro dospívajícího je tranzice krom nevratné změny zároveň snaha nejít "s davem", a prosadit svoji individualitu. Až bude pozdě, žádné "zpět" už nebude možné. Měli by si tuto knihu vážně přečíst všichni, kdo se s podobným problémem setkají. A že to je problém, a obrovský...:-( , který zaskočil i samotné odborníky, je už teď jasné.
Kniha je koncipována jasně, srozumitelně, a shrnuty pohledy z obou stran, byť je jasné, na které straně stojí autorka.
Knihu doporučuji k přečtení, dokud je u mnohých čas.
Víc není co dodat.
Velmi zajímavá kniha, která odhaluje nebezpečné trendy mezi dnešními dospívajícími a jejich možné kořeny.
Napsáno pravidivě, ne líbivě
Výborná knížka s objektovními informacemi